Hirdetés
Hirdetés
0.6 C
Szeged
2021, január 26., kedd

Hirdetés
Hirdetés
Kezdőlap Program Szeged365 Kikapcs: Scooter és Pál Feri online, nézd meg a világ egyik...

Szeged365 Kikapcs: Scooter és Pál Feri online, nézd meg a világ egyik legőrültebb vígjátékát!

Bár a közönséggel nem találkozhat, szerencsére online megtartja előadását Pál Feri mentálhigiénés szakember, a párkapcsolatok és belső vágyaink nagy ismerője. Ha a lelki táplálék helyett féktelen őrületre vágysz, akkor pörögd végig velünk a Scooter 2020-as karanténbuliját, vagy nézd meg az egyik legelszálltabb vígjátékot a filmtörténelemben!

NEM MARAD El, CSAK AZ ONLINE TÉRBE KÖLTÖZIK PÁL FERI SZEGEDI ELŐADÁSA

Eredetileg a Belvárosi Moziban tartotta volna sodró lendületű mentálhigiénés előadását Pál Feri, azonban az időközben életbe lépő szigorítások miatt nem találkozhat a közönségével a népszerű szakember. Szerencsére mégsem le lemondani a szellemi táplálékról, a jegyet váltók online hallgathatják végig a mindig szórakoztató atya eszmefuttatását.

ÍGY LESZEL FŐSZEREPLŐBŐL HŐS

Sokszor szinonimaként használjuk, de valóban elég nagy különbség van a két kifejezés között: főszereplő és hős. Míg a főszereplő lehet akár középszerű vagy negatív figura is, a hős kifejezés mindig egy olyan alakot jelöl, aki fejlődésen megy keresztül, tetteivel kiáll bizonyos értékek mellett. Járd végig ezt az utat egy online előadás segítségével!

TE JÓ ÉG, MEKKORÁT MENT A SCOOTER KÖZÖNSÉG NÉLKÜL IS!

Eredetileg poénból kerestem fel a Scootert, hátha előálltak valamivel karantén idejére, és úgy beszippantott a hangárbulijuk, hogy simán leragadtam velük egy órára. A SZIN-en átélt első Scooter-koncert fílinget simán visszahozza, van itt kamerába mutogatás, fényshow és őrült energia. És ne feledkezzünk meg a padémiáról szóló F*ck 2020-ről sem. 67 perc tiszta energia:

TÍZ ÉVES MINDEN IDŐK EGYIK LEGŐRÜLTEBB VÍGJÁTÉKA

Hallottál már MacGruberről? Elég nagy hiba! Na ő nem az ezermester MacGyver kisöccse, hanem továbbfejlesztett, James Bonddal és Rambóval keresztezett mintapéldánya, aki keményebb, mint Bruce Willis és félelmetesebb, mint van Damme pörgőrúgása.

MacGruber az egyetlen amerikai hős, aki egymaga kiérdemelte, hogy tagja legyen a Zöldsapkásoknak, a Navy Sealnek és a Rangereknek is, valamint ő az, aki eddig 16 bíborszívet, 3 kongresszusi érdemrendet és 7 elnöki medált kapott bátorságáért. Tíz éve annak, hogy meggyilkolták menyasszonyát, azóta visszavonultan él és nem üldözi a bűnt. Ám amikor esküdt ellensége, Dieter von Cunth meglovasít egy nukleáris robbanófejet, MacGruber azonnal hazája szolgálatába helyezi magát, és nyomába ered von Cunthnak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

- Hirdetés -