Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Scooter és Pál Feri online, nézd meg a világ egyik legőrültebb vígjátékát!

Bár a közönséggel nem találkozhat, szerencsére online megtartja előadását Pál Feri mentálhigiénés szakember, a párkapcsolatok és belső vágyaink nagy ismerője. Ha a lelki táplálék helyett féktelen őrületre vágysz, akkor pörögd végig velünk a Scooter 2020-as karanténbuliját, vagy nézd meg az egyik legelszálltabb vígjátékot a filmtörténelemben!

NEM MARAD El, CSAK AZ ONLINE TÉRBE KÖLTÖZIK PÁL FERI SZEGEDI ELŐADÁSA

Eredetileg a Belvárosi Moziban tartotta volna sodró lendületű mentálhigiénés előadását Pál Feri, azonban az időközben életbe lépő szigorítások miatt nem találkozhat a közönségével a népszerű szakember. Szerencsére mégsem le lemondani a szellemi táplálékról, a jegyet váltók online hallgathatják végig a mindig szórakoztató atya eszmefuttatását.

ÍGY LESZEL FŐSZEREPLŐBŐL HŐS

Sokszor szinonimaként használjuk, de valóban elég nagy különbség van a két kifejezés között: főszereplő és hős. Míg a főszereplő lehet akár középszerű vagy negatív figura is, a hős kifejezés mindig egy olyan alakot jelöl, aki fejlődésen megy keresztül, tetteivel kiáll bizonyos értékek mellett. Járd végig ezt az utat egy online előadás segítségével!

TE JÓ ÉG, MEKKORÁT MENT A SCOOTER KÖZÖNSÉG NÉLKÜL IS!

Eredetileg poénból kerestem fel a Scootert, hátha előálltak valamivel karantén idejére, és úgy beszippantott a hangárbulijuk, hogy simán leragadtam velük egy órára. A SZIN-en átélt első Scooter-koncert fílinget simán visszahozza, van itt kamerába mutogatás, fényshow és őrült energia. És ne feledkezzünk meg a padémiáról szóló F*ck 2020-ről sem. 67 perc tiszta energia:

TÍZ ÉVES MINDEN IDŐK EGYIK LEGŐRÜLTEBB VÍGJÁTÉKA

Hallottál már MacGruberről? Elég nagy hiba! Na ő nem az ezermester MacGyver kisöccse, hanem továbbfejlesztett, James Bonddal és Rambóval keresztezett mintapéldánya, aki keményebb, mint Bruce Willis és félelmetesebb, mint van Damme pörgőrúgása.

https://www.youtube.com/watch?v=walJZQ52ckE

MacGruber az egyetlen amerikai hős, aki egymaga kiérdemelte, hogy tagja legyen a Zöldsapkásoknak, a Navy Sealnek és a Rangereknek is, valamint ő az, aki eddig 16 bíborszívet, 3 kongresszusi érdemrendet és 7 elnöki medált kapott bátorságáért. Tíz éve annak, hogy meggyilkolták menyasszonyát, azóta visszavonultan él és nem üldözi a bűnt. Ám amikor esküdt ellensége, Dieter von Cunth meglovasít egy nukleáris robbanófejet, MacGruber azonnal hazája szolgálatába helyezi magát, és nyomába ered von Cunthnak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb