Kikapcs

Szeged365 fotóriport: hogyan vágjuk haza a SZETÁV-mozit?

A címben feltett kérdésre egyszerű a válasz: fűzd meg az önkormányzati képviselőt, hogy ültessen fákat a vászonul szolgáló fűtőház elé. Ménesi Imre önkormányzati képviselő fákkal ültette be a Fűtőmű utcai óriásmozi előtti területet, így jövőre már biztosan nem tudják megrendezni a nyáron közel 5000 szegedit vonzó szabadtéri produkciót.

Máté Krisztinát idézve: viszlát, Külvárosi Mozipiknik…

A környéken lakók a szemétre és zajra panaszkodtak – nyilatkozta Kóbor Balázs, a Szegedi Távfűtő Kft ügyvezető igazgatója a Rádió 88-nak. A környéken lakók unszolására a helyi önkormányzati képviselő fákkal ültette be a területet, így jövőre már biztosan nem tudják megrendezni a szabadtéri mozit.

Török Kornél kollégánk kiugrott megnézni, hogyan halad a terület beültetése…

Gyorsan. A fotókon lévő cuki kis facsemeték jövő nyáron bizony beviszik az ippon értékű találatot a SZETÁV-mozinak. Facsemetéket ültetni egyébként derék és dícséretes dolog, mi is támogatjuk, de nem ide és nem a fenti célzattal:

Mint az ügyvezető elmondta, hatalmas siker volt az idei Szabadtéri Mozipiknik, melynek az összes vetítésén ott voltunk. Imádtuk. Volt Mamma Mia:

Szúnyogembörködéssel megspékelt Ízirájderkedés:

…és tömény 80’s nosztalgia a Spielberg-féle Ready Player One-nal:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb