Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: nézd meg a Rumnaplót, lazulj a Quimbyvel vagy szurkoljunk együtt a Kékeknek!

Csütörtök délután sem hagyunk izgalmas programok nélkül: bár a kikapcsolódások száma korlátozottnak tűnhet, valójában a saját kanapédon azt a koncertet éled át újra, amelyiket csak akarod (vagy amelyiket megtalálod a neten). Ma a Quimbyre esett a választásunk, de hozunk egy szürreális Johnny Depp mozit is, és kore este szurkolunk egy őrületeset a MOL-Pick Szegednek!

FOLYTATJA A BAJNOKOK LIGÁJA SZEREPLÉST A MOL-PICK SZEGED

Csütörtökön 18.45-kor a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában az Elverum ellen játszik a MOL – Pick Szeged, ráadásul 284 nap után végre itthon léphet pályára a csapat a BL-ben. Mezeket elő, jöhet a szurkolás: az összecsapást a Sport1 élőben közvetíti!

IDÉZZÜK FEL A KARIBI NYÁR HANGULATÁT A RUMNAPLÓVAL!

A Hunter S. Thompson azonos című regénye alapján készült film főszereplője Paul Kemp (Johnny Depp) egy meghasonlott, alkoholista újságíró, aki egy kocsmában iszogatva rádöbben, hogy problémái nagy részét a túlontúl zajos és ideges New York városa okozza. Ezért úgy dönt elutazik Puerto Rico-ra, és egy helyi lapnak fog írni…

ÍGY NYOMTA A QUIMBY TAVALY

Idén is jöttek volna Szegedre, aztán kiderült, hogy mégsem: a Quimbyt nem csak a koronavírus kaszálta el, hanem Kiss Tibi vonult terápiára. De azért ne múljon el egy év az Autó egy szerpentinen nélkül, úgyhogy élvezzük közösen ezt a laza kis másfél órát!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb