Mindenmás

Best of Police: szegedi dealerhálózatot kapcsoltak le, részeg kamionos tört-zúzott

Pörgött a hét, a szegedi rendőrök háza táján is: az e heti összesítőnkben vannak dealerek, kispályás tolvajok és részeg randalírozók is. Itt a Best of Police, a hét rendőrségi híreivel!

A HÉT FOGÁSA: KÁBÍTÓSZERTERJESZTŐ HÁLÓZATOT CSÍPTEK EL SZEGEDEN

Kábítószerterjesztő-hálózatot számoltak föl a rendőrök Szegeden, a férfiak elsősorban amfetamint árusítottak csaknem egy éven át – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.

A HÉT IDIÓTÁJA: RÉSZEG VOLT, AUTÓKAT TAROLT LE, AZTÁN LEPARKOLT AZ AUTÓPÁLYA BELSŐ SÁVJÁBAN

This. Is. Hungary. Letarolt egy fénysorompót, nomeg két autót egy részeg kamionos, majd az M3-as autópálya belső sávjában tért pihenőre – adta hírül a Police.hu. Az eset még csütörtök este történt, csodával határos módon minden szereplő ép bőrrel úszta meg a részeg furikázást. 

A HÉT BORULÁSA: DURVÁN INDULT A HÉTVÉGE

Egy autókat szállító tréler borult fel szombat reggel 6 után az M5 autópálya 140 km-nél, a Kisteleki lehajtó után, Szeged irányába – tudtuk meg a rendőrségtől. Az ütközés okai még nem tisztázottak, a tréler felborult, jelenleg teljes az útzár (06:44), tart a helyszínelés – a rendőrség munkatársai mellett a kisteleki tűzoltók is kint vannak. A balesetben csodával határos módon senki sem sérült meg. 

A HÉT KISPÁLYÁS TOLVAJA: FUVART ÍGÉRT, ELVETTE A TÁSKÁJÁT

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt az ellen a férfi ellen, aki tavaly kifosztott egy idős nőt, illetve több mobiltelefont is ellopott Szegeden.

HÓESÉS, DE NEM AZ ÉGBŐL…

..ahogy Lukács Laci is énekelte a Jönnek a férgek című Tankcsapda albumon. Százmillió forint értékű kokaint próbált egy albán csempész áthozni a röszkei határon – vádat emeltek ellene, csúnyán Jailhouse Rock lesz a dologból:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb