Kikapcs

Szeged365 Kikapcs 2.0: filmzenei koncert, otthoni színház és egy remek vígjáték is vár Martin Lawrence-szel

Vasárnap este otthon is igazi kikapcsolódásban lehet részed. Elhozzuk neked kedvenc filmzenéinket egyenesen Bécsből, majd megnézünk egy igazán jó vígjátékot Martin Lawrence fénykorából, és egy otthoni színházi előadásra is jegyet váltunk.

EZEKET A ZENÉKET MEGKÖNNYEZED

Mission Impossible, A sötét lovag, A Da Vinci-kód: csak pár kiváló zenével megáldott film, amelyek legjobb taktusait egy nagyszabású filmzenei koncert hozza el Bécsből. Ha szereted a filmeket, ezt neked is meg kell hallgatnod:

ÁLLJ, VAGY JÖN AZ ÖNFELEDT NEVETÉS!

21:00-kor érkezik a Moziverzumra Martin Lawrence egyik legjobban sikerült vígjátéka, az Állj, vagy jövök! Logan (Martin Lawrence) kiváló tolvaj, egyébként meg rettentő nagy balek: szerez egy húszmilliót érő gyémántot, ám rendőrök veszik körül, és nincs kiút. Logan egy építkezésre menekül, ahol eldugja zsákmányát, és megadja magát: tudja, hogy vissza fog térni. Vissza is tér, de míg ő a börtönbüntetését töltötte, az építkezés befejeződött, és a gyémánt fölött most a kerületi rendőrség terpeszkedik. Logan persze a leglehetetlenebb megoldást választja, hogy visszaszerezze, ami az övé: rendőrnek áll.

EGY MÁSIK FELEDHETETLEN VÍGJÁTÉK, EZÚTTAL A SZÍNPADON

A Turai Komédiások állították színpadra az örökbecsű Ray Cooney – John Chapman páros által írt Ne most, drágám című darabot, amit most te is megnézhetsz. A sztori szerint Gilbert, az egyik – nem éppen a hűségéről ismert – férfi – a hódítás reményében – nercbundát készül ajándékozni Janie-nek, az egzotikus szépségnek. Az akciónak van egy kis akadálya, mégpedig Janie férje, aki feltehetőleg gyanakodni találna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb