Kikapcs

Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara: Endrei Judit online előadásával gyűjtenek a szegedi gyermekklinika betegeinek

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában működő Női Vezetői Klub jótékonysági akcióval zárja az idei évet, melynek keretében 2020. december 9-én 16 órakor kezdődő, mindenki számára nyitott online találkozót szerveznek a szegedi gyermekklinika kis betegeinek megsegítésére. Az online találkozó vendége a magyar televíziózás egyik ikonikus alakja Endrei Judit lesz, akivel Nincs lehetetlen! címmel Novákné Halász Anna, klubvezető beszélget.

Endrei Judit bemondó, szerkesztő-műsorvezető nevéhez számos könyv köthető az elmúlt évtizedekből, emellett olyan, elsősorban nőket, és egyben a vállalkozásokat is érintő témákban tart tréningeket, mint a hétköznapi stressz oldása, generációk együttműködése, az ötvenen túli élet. Mindezek a területek, átalakuló világunk, és a járvány okozta kihívások is szóba kerülnek majd a programon. 

A programmal a Gyógyító Angyal Alapítványt támogatja a kamara Női Vezetői Klubja. A jótékonysági szervezet mobil fogászati ellátással segítené a szegedi gyermekklinika kis betegeit. Az alapítványt a rendezvényhez csatlakozó online vendégek mellett bárki támogathatja.

Forrás: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb