Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: George Clooney, Dr. Mogács és egy bivaly Home Body training a mai felhozatal

Ha már úgyis nagyot ment George Clooney a nemzetközi és a hazai sajtóban, nézzük meg egy kevésbé elismert, de mégis szuper alakítását a Solarisban, aztán a komoly lelki folyamatok elemzése után csapjuk szét a hangulatot Dr. Mogács zseniális népbutításával. Apropó lelki tréning: ne feledjük el a mai Home Bod edzést sem: gerinctornával és cross traininggel is várnak az online térben a szegedi edzők.

MELÓ UTÁN JÖHET AZ EDZÉS

Vagy épp egy rehabilitációs mozgás. Ma mindkettőre lesz alkalmad a Home Bodynak köszönhetően. 18:00 órától egy keménynek ígérkező crosstraining mozgat át, 19:00-tól pedig egy hasznos gerinctorna érkezik a szegedi edzők jóvoltából. Akármelyiket is választod, egész biztos jól jársz majd egy kis mozgással:

CLOONEY EGY ŰRHAJÓN IS OKOSAN NÉZ

Na jó, ennél sokkal több a színészi eszköztára az amúgy zseniális Tarkovszkij-féle Solaris hollywoodi adaptációjában. Dr. Chris Kelvint (George Clooney) azzal a feladattal bízzák meg, hogy találja meg az okát a Prometheus nevű űrállomáson tartózkodó, tudományos kutatást folytató, háromtagú tudóscsoport rejtélyes viselkedésének.

A kutatók ugyanis mindenfajta kommunikációt megszakítottak a Földdel, csupán egyetlen hivatalos közlemény érkezik a csoport vezetőjétől, Gibariantól (Ulrich Tukur), aki kifejezetten Kelvin segítségét kéri. Az űrállomásra érkező Kelvin megdöbbenve látja, hogy Gibarian időközben öngyilkosságot követett el, a bázison maradt két tudós pedig paranoiához hasonló elmezavar jeleit mutatja. A Solaris 19:00-tól kezdődik a Paramount Channelen.

NÉPBUTÍTÁS DR. MOGÁCCSAL

Megvan neked Dr. Mogács? Hát hogyne lenne meg, hisz ő a fogyasztói társadalom mozgatója, valaki, aki csak magával törődik, és nem szégyell ezért megtenni bármit. Eszement, több mint egy órás szkeccshalmaz, ami úgy nevettet meg, hogy közben egy kicsit el is gondolkodtat:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb