Szegedi Arcok

Szegediek a világ körül: DJ Lennard az angol építőiparban próbál szerencsét

Körülbelül három hete, amikor a koronavírus – járvány elleni védekezés a következő szakaszába lépett, és bevezetésre került az este 8 órai kijárási tilalom, és ezzel együtt a rendezvény és vendéglátói szektor gyakorlatilag megszűnt létezni, DJ Lennard is úgy határozott, eljött az idő számára is, hogy váltson, és olyan foglalkozás után nézzen, amiből profitálhat ezekben a vészterhes időkben, így repülőre ült, és meg sem állt az esős Angliáig, ahol csatlakozott testvére építőipari vállalkozásához.

Fotó: DJ Lennard hivatalos Facebook oldala

Kérdéseinkkel már kint értük utol DJ Lennardot, aki elmondta, jól érzi magát a Londontól mindössze 20 km-re fekvő kisvárosban, sikerült felvennie a kint élők ritmusát, és már javában folyik a munka is. Testvére vállalkozásán belül lakásfelújításokat végeznek, ami nagyon sokrétű munka, elsősorban asztalos feladatokat jelent, konyhákat, szobákat renoválnak, padlót cserélnek, festenek, új búrotokat készítenek.

Fotó: DJ Lennard hivatalos Facebook oldala

Azt is megtudhattuk, olyan szinten nincs változás az angliai életben a magyarországihoz képest, hogy kint is be van zárva minden, annyi különbséggel, hogy az utcán nem kötelező a maszk viselése, mint itthon, csak az élelmiszerüzletekben, december 2-től, azaz holnaptól pedig enyhítést, feloldást ígérnek az ottani döntéshozók, bár az még nem tudható, hogy pontosan ez mit takar.

Fotó: DJ Lennard hivatalos Facebook oldala

“Fura, de abszolút jól érzem magam, nem vagyok lelki válságban, de azért remélem, hogy nem tart örökké ez a helyzet és visszaáll a rend, beindulnak a rendezvények otthon, és akkor ott tudom folytatni, ahol abbahagytam. Nem számítok arra, hogy ez gyorsan bekövetkezik, itt nem 1-2-3 hétről lesz szó, hanem sokkal hosszabb időről. Napi szinten hallgatom a híreket otthonról, és úgy érzem, jobb is most, hogy nem közvetlenül érnek ezek az otthoni, sokszor negatív ingerek. Jó, hogy a jelenlegi munkámmal le tudom kötni magam, csinálom a dolgom, az építőiparban van bőven munka” – mesélte DJ Lennard, ahogy azt is elmondta, akkor jönne vissza Szegedre, ha itthon újra beindul a normális élet: elkezdődne a lakosság oltása a megfelelő vakcinával, újraindulnának a rendezvények, az emberek szabadon mehetnének, mindenféle korlátozások nélkül.

Fotó: DJ Lennard hivatalos Facebook oldala

DJ Lennard azt is elárulta a zene természetesen most is része az életének, továbbra is készül a folytatásra, a fiókjában már gyűlnek a félkész és már elkészült klubzenék, amelyekkel a járvány lecsengését követően, a klubélet újbóli feltámadásával fogja elkápráztatni rajongóit.

Fotó: DJ Lennard hivatalos Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb