Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: lélekmelegítő téli koncert Stinggel, Wes Anderson, próbáld ki a robot unikornist!

Szereted Stinget, szívesen nézel Wes Anderson filmet, és nosztalgiával gondolsz a 80-as évek brit popzenéjére? Akkor ez a kedd délután a tiéd lesz, mert mindegyiket elhozzuk neked és még egy őrült, egygombos játékkal is megfejeljük az élményt!

EGY TÉLI ESTE STINGGEL

Némiképp meglepő helyszínről, de annál jobb hangzással jön egy igazi téli esti koncert a Durham Katedrálisból. Talán még egy kicsit korai ennyire karácsonyira venni a figurát, de tény, hogy megérkezett a tél, Sting pedig bármikor jó. Kell ennél több indok?

CSÍPD EL A GRAND BUDAPEST HOTELT

A film, aminek amúgy semmi köze sincs a magyar fővároshoz, de mégis Wes Anderson utánozhatatlan stílusának egyik legékesebb darabja. A sztori egyszerre humoros, fordulatos és izgalmas, és mélységesen emberséges.

A sztori szerint Gustave a híres európai szálloda, a Grand Budapest Hotel legendás főportása a két világháború között. Az elegáns szállodában átlagosnak nemigen mondható vendégek fordulnak meg, arisztokraták, vénkisasszonyok és műkincstolvajok. A főportás összebarátkozik az egyszerű londinerrel, Zero Mustafával, és együtt keverednek bele az évszázad műkincsrablásába. Miközben a világ drámai módon kezd megáltozni körülöttük, a szálloda szinte minden vendége és dolgozója részese lesz az értékes kép utáni hajszának.

INDÍTSD EL A JÁTÉKOT, ÉS NEM TUDSZ MAJD LEAKADNI RÓLA!

Megvan még az Erasure Always című száma a 80-as évekből? És a Robot Unikornis Támadása a 2000-es évek elejéről? Kattints a képre, és már indul is az őrülten egyszerű, ám annál szórakoztatóbb játék, amely során csak a z betűt kell nyomkodnod, hogy átugrass minden akadályt! (Sajnos csak laptopon vagy asztali gépen működik…)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb