Kikapcs

Télen is vár a Szegedi Pinceszínház

Az élet korántsem állt meg a Szegedi Pinceszínházban, ugyanis számos téli ajánlattal rukkoltak elő a Társulat tagjai. Készülnek egy igazi Online Adventi Kalendáriummal magyar népmesékből, valamint minden vasárnap közzétesznek egy-egy kedvelt előadást a Pinceszínház repertoárjából. Részletek:

Amíg személyesen nem láthatjuk Őket a színpadon, a Társulat addig is minden alkalmat megragad, hogy kapcsolatban maradhasson a közönséggel, és karácsony közeledtével együtt ünnepelhessen nézőivel. Ennek köszönhetően egy Online Adventi Kalendárium keretében Tíz perc rádiószínház című sorozatuk legszebb meséivel és karácsonyi történeteivel szeretnének kedveskedni a legifjabb nézőknek – illetve ezúttal hallgatóknak. December 1-jétől 25-ig minden este új, gyermekeknek szóló rádiójáték lesz elérhető a színház Facebook-oldalán. Így karácsonyra vidám és szívmelengető adventi kalendárium áll majd össze kedvenc magyar népmeséinkből, Janikovszky Éva, Szepesi Mária, Móra Ferenc és Wass Albert műveiből a családok megörvendeztetésére. Íme egy kis kedvenc közülük:

A KULTÚRA KEDVELŐINEK IS JUT BŐVEN PPROGRAM

Azért, hogy a kultúra rajongói ezen a télen se maradjanak színház nélkül, és még ünnepibbé varázsolják az adventi készülődést, advent minden vasárnapján közzétesznek egy-egy kedvelt előadást a Pinceszínház repertoárjából. Ezek mindegyikét egy héten át tekinthetik majd meg az érdeklődők a színház közösségi felületén, mégpedig teljes terjedelemben és ingyen. Az akciót Pozsgai Zsolt Szabó Magda-átirata, a szeptemberben nagy sikerrel bemutatott Abigél indította november 29-én, az elkövetkezendő hétvégéken pedig további közönségkedvenceket láthatnak majd az oldalra látogatók.

A Szegedi Pinceszínház programjai mellett Mikulásra is van egy tippünk:

Forrás: Szegedi Pinceszínház

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb