Szegedi Arcok

Újabb tragikus sors, Szegedről: Péter már két éve az Auchan parkolójában húzza meg magát

Tegnap Attila történetén keresztül egy nagyon szívszorító élethelyzetet tártunk elétek, melynek köszönhetően aztán sok-sok kedves és hasznos felajánlással halmoztátok el az érintettet rajtunk és az őt segítő szegedi bloggeren, Fabó Gergőn keresztül. Az ezzel kapcsolatos részletekről hétfőn számolunk majd be részletesen, annyit viszont már most megsúgunk: annyira klasszak vagytok, hogy Attila vélhetően hamarosan munkába állhat.

Emellett azonban befutott egy másik, hasonlóan kemény story is, ami mellett szintén nem mehetünk el szó nélkül.

PÉTER KÉT ÉVE A SZEGEDI AUCHAN PARKOLÓJÁBAN “LAKIK”

Ez a néhány sor egy szegedi, otthontalan férfi életét tárta fel egy csoportban, mi pedig Attila után azt reméljük, hogy hasonlóképp Péteren is segíteni tudunk.

Kürthy Péter közel két éve él a szegedi Auchanál található, dohánybolt melletti parkolóban. A hatvan feletti férfi sorsa az elmúlt években nagyon érdekesen és egyben szomorúan alakult. Akaratán kívül mindenét elveszítette és jelenleg a néhány tízezres nyugdíjából kénytelen boldogulni. Olvasónk, András kommentben osztotta meg velünk a bejegyzést, amiből kiderült, hogy Péter egyedüli bevétele a nyugdíj, ebből tankolja autóját, amiben él és ebből tölti fel telefonját is.  

GÉPSZERELŐ, DE MUNKA NÉLKÜL MARADT

A férfi egyébként mezőgazdasági gépszerelőként, géplakatosként és nehézgép szerelőként is dolgozott korábban, emellett B kategóriás jogosítvánnyal is rendelkezik. Többen közületek, akik nap, mint nap arra jártok már segítettetek is neki, viszont Attilához hasonlóan Péternek is szüksége lenne a meleg ruha és az élelem mellett egy olyan helyre, ahol a nagy hidegek elől meghúzhatja magát illetve egy olyan állásra, amivel fenntudja magát tartani.

A telefonszám, amin eléred őt és megkérdezheted tőle, hogy miként tudsz rajta segíteni: 06202525293.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb