Gasztro

Karácsonyig minden ötödik vásárló nyer a Cakeryvel!

Na jó, valószínűleg nemcsak az ötödik, hanem mindenki, mert a Kálvária sugárúti látványcukrászda süteményei már levettek a lábainkról, de most az adventi időszak alatt minden nap egy szerencsés személy garantált ajándékban is részesül! Megnéztük, mi történt a nyitás óta a Cakeryben.

Csak október végén nyílt meg Szeged legújabb látványcukrászdája a Kálvária sugárút 22-ben, és akkor egyedi és nagyon szerethető helyként ismertük meg a Cakeryt. December elején még egyszer meglátogattuk Katát és Csillát, a süteményes üzlet angyalait, hogy utána járjunk, mi történt velük azóta.

TÚLÉLTÉK AZ OSTROMOT

A nyitás után hatalmas rohamot kellett kibírnia a Cakerynek, amin persze nem csodálkozunk: mi is és ti is imádtátok őket, és ha kreatív, kézzel készített édességekre vagy csak egészséges ropogtatnivalóra vágysz, akkor bizony nem fog cserben hagyni a kis süteményes műhely.

Nem számítottunk ekkora érdeklődésre, de szerencsére bírtuk kapacitással a rohamot. Egyre többet kísérletezünk, nagyon sok süteményünk készül teljes kiőrlésű alapanyagból, és a laktóz-, liszt- és tojásmentes  sütemények is hamar kialakították a saját rajongói körüket. “– mondta el Csilla.

ITT AZ ADVENT, JÖN A MENTES BEJGLI ÉS EGY KIS MEGLEPETÉS IS

Bár a Cakery a következő időszakban is az elmúlt hónapban bevált termékeket teszi majd az ünnepi asztalra, természetesen a karácsony miatt bejglivel is bővül majd a kínálat. És ha már egészséges életmódról van szó, a mentes változatot is megkóstolhatják majd a vendégek.

Sajnos mostanában a külső körülmények mindent elkövetnek azért, hogy ne érezzük át az ünnepi készülődés meghittségét, szerencsére nem így van ez a Cakerynél: Csilla és Kata egész december elejétől karácsonyig egy adventi játékot hirdettek, ahol minden ötödik vásárló garantált nyereményben részesül.

“December 1-től elindult az adventi játékunk. Készítettünk egy adventi naptárat, amely mindenféle kedvezményt rejt magában: vásárlási utalvány, kedvezménykupon, de még ajándék süti és ital is vár a szerencsésre. Egészen karácsonyig minden nap az ötödik vásárló nyithat ki egy kis nyereménycsomagot, amit 2021 február végéig tud majd felhasználni nálunk.” – mondták el a Szeged365.hu-nak a Cakery alapítói.

Nemcsak mi élvezhetjük azonban a desszertcsodákat: a Cakery csapata a házi kedvencekre is gondolt, így az ünnepekre névre szóló kutyakeksszel is készülnek. Ami biztos, hogy érdemes az eddig megkedvelt ízekből még most feltankolni, mert 2021-től már új receptekkel bombázza majd a süteményrajongókat a Cakery.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb