Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: akusztikus Road, férfiszerep, Mucsi És Scherer vár ma délután

Szerencsére nem fukarkodott a napsütéssel ez a kedd, és ahogy az időjárás, úgy a délutáni programok is meglehetősen vidámnak tűnnek. Érkezik egy igazi családi mesedélután, átrágjuk a férfiszerepeket, és nevetünk egyet a legendás Kapával és Pepével, majd együtt csodálkozunk a Road akusztikus koncertjén. Ugye ma is velünk tartasz?

ONLINE MESEKUCKÓ BABOS ESZTERREL

Ha csak egy mesét néz gyermeked egy nap, legyen az a bábos mesekuckó! Asztali bábjáték keretében elevenednek meg a sok dallal, mondókával fűszerezett mesék, mely után közös zenélés, dalolás következik, és a meséhez kapcsolódóan mindig újabb kézműves ötletek kerülnek elő, melyet otthon el is készíthettek. A program olyan lehetőséget kínál otthonra, mellyel kicsit összekuckózhattok, egymásra hangolódhattok.Karácsonyig minden kedden és pénteken új mesék érkeznek. A foglalkozásokra  délelőtt és délután is lehet csatlakozni a zoomon keresztül.

FÉRFISZEREP ÚJRATÖLTVE

Egy izgalmas online előadás szól majd ma 18:00-tól a férfiszerepről és annak változásairól. Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója és Kozma-Vízkeleti Dániel megpróbálja feltárni, hogy a mai világban hogyan érdemes férfiként élni, milyen értékeket, attitűdöket érdemes elsajátítani. Vajon létezik sikeres férfi, sikeres nő nélkül? Apa-fia kapcsolat erősítése, hogyan? Ezekre és sok más kérdésre is választ kaphatsz.

PEPE ÉS KAPA ÖSSZEÁLL!

Ha már azt gondoljuk, hogy szürkébb és ködösebb már nem lehet a világ, akkor jön Kapa meg Pepe, azaz Mucsi Zoltán és Scherer Péter, és azt mondják, hogy: nézzük csak meg a régi fotókat! Mennyi álmunk volt, mennyi terv, és mi valósult meg belőle?! És még jön a Mikulás is, hogy jó voltál-e idén! Ugye? Jobban tesszük, ha inkább kacagunk egyet magunkon. Az online előadás 19:00-kor kezdődik.

ILYEN LENNE A ROAD EGY AKUSZTIKUS KONCERTEN

Tavaly ünnepelte 15. jubileumi születésnapját a Road zenekar, akik ennek örömére el is zúztak a Petőfi TV stúdiójába, ahol egy szuper jó akusztikus estét hoztak össze. A Roaddal többször is találkozhattunk már a SZIN-en, idén sajnos nem, de egy szűk óráig most megint élvezhetjük a zenéjüket:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb