Sport

Szerdán 18:45-kor itthon játszik a Breszt ellen a MOL – Pick Szeged

Holnap este 18:45-kor ismét szurkolhatnak a rajongók a kékekért, ugyanis hazai pályán, az EHF Bajnokok Ligájában a fehérorosz Meskov Breszt ellen játszik a MOL – Pick Szeged.

2020 ZÁRÓ BL – FELLÉPÉSE KÖVETKEZIK

Vasárnap este a Veszprém Arénából győztesen hazatért szegedi csapat – ahol 25-23-ra nyertek a Veszprémi KKFT ellen – hétfőn már az újabb mérkőzésre edzett, ugyanis nem akármilyen összecsapás következik, szerdán az év utolsó nemzetközi találkozóját vívják a fiúk, mely a csapat 2020 záró BL-fellépése lesz.

Fotó: Török Kornél, szeged365.hu

“Az októberi meccsünk körüli bonyodalmakat nem kell ecsetelni egyetlen MOL -Pick Szeged szurkolónak sem. Az, hogy azokon a breszti napokon mi történt, már a múlt. Azzal azonban már nem igazán foglalkozunk, mi a pályán szeretnénk visszavágni, és megőrizni a hazai veretlenségünket a Breszttel szemben. Eddig hétszer találkoztunk velük a BL-ben. Nagy a fölényünk, ötször legyőztük őket, és csak kétszer szoros csatában idegenben szenvedtünk vereséget – olvasható a csapat holnapi mérkőzéséről kiadott közleményben.

Fotó: Török Kornél, szeged365.hu

A szerdai találkozót a Sport 1 TV élőben fogja közvetíteni. A fiúk a Breszttel vívott összecsapást követően pedig pénteken 18 órakor az Eger otthonában lépnek pályára.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb