Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Constantine, Clean Bandit és egy ütős bokszmeccs vár ma este

Bár még nem érkezett el a hét utolsó munkanapja, azért még nem árt, ha jó alaposan lelazítasz péntek este. Ebben segít egy baromi jó Keanu Reeves-film, egy izgalmasnak ígérkező bokszmeccs a szegedi Kis Mátéval a ringben, és természetesen a 2019-es SZIN egyik sztárvendége, a Clean Bandit is.

JÖN A NAGY ONLINE HARRY POTTER KVÍZ

Mindent tudsz Harry Potter világáról? Akkor a 17:00-kor induló nagy online HP kvíz neked való! A kvíz 50 kérdésből áll, minden kérdéshez 4 válaszlehetőség tartozik, és csak egy a helyes. Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc gondolkodási idő áll a rendelkezésedre. A pontozásnál a válasz helyessége mellett a kérdésre adott válasz gyorsasága is számít.

MA ESTE ÚJRA RINGBE LÉP KIS MÁTÉ!

A szegedi bokszoló ma este Szili Istvánnal csap össze az IBO nagyközépsúlyú interkontinentális bajnoki övéért Budapesten, a Vasas Sportcsarnokban. A zárt kapuk mögött zajló meccset este 20:00-tól a Sport 2 élőben adja

EMLÉKSZEL MÉG A TAVALYI SZEGEDI NYÁRRA?

Milyen jó is volt, amikor még élettől pezsgett a belváros, és az éjszakai időszak is úgy pörgött, ahogy a csövön kifért, az egész forró kavalkádot a nyár végén persze a SZIN-en búcsúztattuk. Idén ezekből nem sok maradt, de épp ezért jó ötlet felidézni a 2019-es augusztus végét a tavalyi ifjúsági napok egyik headlinerével, a Clean Bandittel.

KEANU REEVES DÉMONOKAT HENTEL

Méltatlanul alulértékelt film a DC noir motívumokat felidéző borongós démonüldözős képregényadaptációja, a 2005-ös Constantine, a démonvadász. Keanu Reeves tökéletesen hozza a kiábrándult, de vérprofi okkult nyomozót, akinek minden második szava kincs, és amúgy is az egész sztoriban van valami igazán feelgood vagányság is. A filmet 21:00-től vetíti a Viasat 3.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb