Szegedi Arcok

Szegedi Hősök: Szegedről érkezett a finom ebéd Orosházára!

Az egész ország területén az egészségügyi intézetekben nagyon sokan erőn felül dolgoznak most is. A Reök Kézműves Cukrászda és a Trója Ételbár finom ebéddel és Szeged kézműves sütijeivel lepte meg az Orosházi Kórház dolgozóit!

– Ezzel az apró gesztussal is szerettük volna kifejezni hálánkat és tiszteletünket az egészségügyben dolgozóknak mindennapi hősies munkájukért. Ezért a Trója Ételbárból egy kiadós ebédet, míg a REÖK Kézműves Cukrászdából Szeged legfinomabb kézműves süteményeit hoztuk el nekik – mondta Mannah Reda, a szegedi Reök Kézműves Cukrászda és a Trója Ételbár tulajdonosa.

Mi is csatlakoztunk az útra, hogy meg tudjuk Nektek mutatni, mennyire jó dolog segíteni…hatalmas #respect minden adományozónak a folyamatos felajánlásokért! Az adományozó nevében Bárány József szállította a bőséges ebédet, a csapatot pedig dr. Alzubi Ali főorvos, dr. Duray Gergő főigazgató fogadta. Innen is köszönjük kitartó munkájukat, és Neked pedig jelezzük: a Szegedi Hősök promóciónk folytatódik, sőt a jövő héten újabb Szegeden készült, mosható, ezért többször használatos maszkokat osztunk az időseknek, és több rászoruló családnak is viszünk csomagokat a Dél-magyarországi Polgári Egyesület tagjainak segítségével együtt.

Az Orosházi Kórház Facebook oldalán is megköszönte a felajánlást:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb