Szegedi Arcok

Szívmelengető: autóját adná ajándékba megyei önkénteseknek egy szatymazi hölgy

Személygépkocsijával járulna hozzá a megyében élő önkéntesek munkájához az ünnepekre és a kialakult helyzetre való tekintettel Katzenbach Bettina. A szatymazi nő egy jól működő, 1994-es kiadású Opel Corsa B Swing 1.4 típusú autóval könnyítené meg azoknak az önkénteseknek a munkáját, akik legalább egy éve azon dolgoznak Csongrád-Csanád megyében, hogy a rászorulók élete is teljesértékű legyen.

Betti nagyon alapvető feltételekhez kötötte a jármű elajándékozását. Ezeket hivatalos közösségi oldalán egy bejegyzésben fel is sorolta, majd megosztotta a Szegeden láttam csoportban is, amelyre figyelmünket egy kedves olvasónk hívta fel.

Betti tehát azt szeretné, ha jelentkezel, akkor írd meg neki a [email protected] e-mail címre küldött leveledben, hogy:

  • miért lenne jó, ha hozzád kerülne a járgány
  • mióta és milyen rendszerességgel, illetve milyen módon végzel önkéntes munkát ( nyugodtan csatolj hozzá hosszabb, részletesebb bemutatkozást és képeket is, amelyekkel illusztrálod a gondolataidat)

Arról, hogy ki kapja meg december 19. és 23. között az autót ő maga dönt, ehhez viszont legkésőbb december 18-ig le kell adnod a jelentkezésedet. Amennyiben ajánlani szeretnél valakit, Betti arra kér, hogy mutasd meg neki a bejegyzést és kérd meg rá, hogy dobjon neki ezzel kapcsolatosan egy a már említett feltételek tudatában egy e-mailt.

Fontos még, hogy:

– természetes személy és magyar állampolgár legyél

– Magyarországon végezed ezt a bizonyos önkéntes munkát

– és, hogy a következő 3 évben az autót ne add/ajándékozd el senkinek

A rendszeresen karbantartott, 2022. szeptember végéig műszakival rendelkező kis autó átadásra Szatymazon kerül majd sor december 19-23-a között. Betti arra kér, hogy, ha esetleg ügyvéd vagy és segítenél neki egy egyszerű szerződést megírni a tulajdonjog átruházásról, nagyon hálás lenne érte.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb