GasztroSzegedi Arcok

Száz adag halászlevet főzött három szegedi fickó a Covid-osztály dolgozóinak

Emberségből, szegediségből és gasztronómiából egyaránt jeles: kereken száz adag halászlevet főzött három remek szegedi szombat délután a II-es kórház Covid-osztályán dolgozó hősöknek. A filézett ponty halászlé a Fokán rotyogott, az ajándékot személyesen vitték be a szegedi járványkórházba.

Az alapanyagok árát közösen dobta össze az akciót szervező három barát, akik a Betyártanya előtt rittyentették össze a száz adag filézett halászlevet. Ótott Ferenc, a Vitézi Rend Csongrád-Csanád és Békés megyei törzskapitánya, nomeg két szegedi vállalkozó, Török Zsolt és Csányi Zsolt személyesen vitték be a Kálvária sugárúti járványkórházba a finomságokat.

Fotók: Ótott Ferenc, Vitézi Rend

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb