Szegedi Arcok

A szegedi “Fullanyuuuu”-k több családnak temérdek ajándékkal segítettek!

A Szeged365.hu közösségi vezetőjeként több álmom is megvalósult az indulásunk óta…de álmomban sem gondoltam volna, hogy minden hétre jut egy szegedi jó cselekedet, felajánlás, és hogy felhívásainkra azonnal ugranak a vállalkozók, a civilek és segítenek…önzetlenül és hatalmas szívvel. Elképesztően sok kezdeményezésről be tudtunk számolni ebben az évben, és még mindig nem fogytak el a lelket melengető, igazi szegedi történetek. Most a szegedi “Fullanyuuuu“-k fogtak össze a jobb sorsa érdemes családokért.

Ebben a történetben nekem is jutott egy kis szerep, mondhatni testközelből láthattam megszületni a szeretetteljes ötletet, majd a gyermekek határtalan örömét, amikor a családokhoz kivittük a játékokat. A feleségem Suhai Niki, annak idején elindította blogger oldalát a Fullanyuuuu-t, hogy sok nőnek tudjon erőt adni akkor, amikor a legnehezebb élethelyzetbe kerülnek, és szerintem az Ő lelke is legalább annyira feltöltődik, ha tud segíteni másokon, mint azoknak a lelke akikhez eljut a segítség, legyen az lelki, vagy fizikai.

Feleségem a saját oldalán, a Fullanyuuuu-n idén decemberben elindított egy gyűjtést rászoruló nagycsaládosok részére, és a szegedi “Fullanyuuuu”-k beindultak…én már csak azt láttam, hogy a lakásban egyre több és több ajándék gyűlik össze, és csodáltam a feleségem energiáját. A hétköznapok teendői mellett elképesztő energiákat mozgosított, és nagyon megható volt látni amint naponta érkeznek az értékesebbnél értékesebb felajánlások. Gigantikus köszönet jár mindenkinek: a Kátai vendéglátós családnak, a Mandi Műhely-nek, a Táncolj Babám táncoktatás tulajdonosának, a Játékdzsungel Játszóház és Gyermekmegörző tulajdonosainak, és sok-sok szegedi Fullanyuuunak…volt aki az átadáskor már elsírta magát, és volt aki megkérdezte mi kell a családnak, és beszerezte, megvásárolta. Pedig most a legtöbb embernek bizonytalan a jövője, sokan nem tudják meddig dolgozhatnak, hogyan alakul a jövő, de most segíthettek és segítettek is. Innen is hatalmas #RESPECT mindenkinek!

Sokszor bele sem gondolunk, hogy mennyi energia, idő és lelki erő kell ahhoz, hogy ilyen sok ajándékot tudjunk adni azoknak a gyerkeknek, akik ilyen csomagokról nem is biztos hogy mernek álmodni. De akkor amikor ott vagy, amikor a gyerekek kirohannak a ház elé, akkor amikor az omladozó falak között, az épület egyetlen egy befűtött helységében ragyogó szemekkel nyitják ki a csomagokat, akkor érted meg, vagy inkább érzed meg igazán: a szeretet, nem válogat, ott van minden repedésben, minden befűtött szobában, minden lehulló vakolatban. Megható, és felemelő pillanatok ezek, és valahol itt érzi meg az ember a KARÁCSONY igazi értékét. A szülőkön látszik a szeretet amivel a gyermekek örömeit nézik, és kivétel nélkül meghatódtak, tán már nem is hittek a szeretetben, a gondviselésben. Innen is üzenjük nekik: vigyázzanak a gyermekekre, legyenek rájuk büszkék, mert csodálatosak mind.

Így karácsony első napján, mint a Szeged365 közösségi vezetője had köszönjem meg a Szeged365 csapata nevében is, nektek olvasóknak, szegedi vállalkozóknak, civileknek, “Fullanyuuuuk”-nak, hogy elképesztően sok jócselekedetről tudunk hírt adni. Ott leszünk a jövőben is! KÖSZÖNJÜK SZEGED!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb