Közélet

Napi összefoglaló: csökkent az aktív fertőzöttek száma az országban, beköszöntenek a mínuszok Szegeden

Az elmúlt 24 órában csökkent az aktív fertőzöttek száma az országban, holnap megérkezik az első vakcinaszállítmány a fővárosba és ezzel egy időben sajnos beköszöntenek a mínuszok Szegeden. Napi összefoglalónk következik:

CSÖKKENT AZ AKTÍV FERTŐZÖTTEK SZÁMA AZ ORSZÁGBAN

Az elmúlt egy napban 2610 fertőzöttet regisztráltak, ezzel 314 164 főre nőtt a hazánkban az eddig beazonosított fertőzöttek száma. Csongrád-Csanád megyében 107 új esetet jegyeztek fel, ami azt jelenti, hogy március óta immár 14 264 koronavírusosról tudunk Szegeden és annak környékén.

SZOMBATON ÉRKEZIK AZ ELSŐ VAKCINASZÁLLÍTMÁNY MAGYARORSZÁGRA

December 26-án érkezik a koronavírus elleni vakcina Magyarországra, másnap elkezdődik az egészségügyi dolgozók oltása – közölte a Koronavírus Sajtóközpont csütörtökön az MTI-vel.

HÓDOKAT FILMEZTEK SZEGEDNÉL A TISZÁBAN

Volt pár szívmelengető pillanat az ünnepekre készülő Szegeden, de a Vitézi Rend Csongrád-Csanád megyei törzskapitánya által lefilmezett hódok mindent visznek. Ótott Ferenc a Tiszán lebegő háza alá felszerelt kamerával csípte el a kispajtásokat, ráadásul pont szenteste.

ÜZENETÜNK ÉRKEZETT, MÉGHOZZÁ EGYENESEN UKRAJNÁBÓL

Üzenetünk érkezett, méghozzá egyenesen Ukrajnából – egy hároméves kislány gondolatait mosta partra szenteste Szegeden a Tisza vize.

BEKÖSZÖNTENEK A MÍNUSZ FOKOK SZEGEDEN IS

A pénteken érkezett hidegfront szombaton is érezteti hatását. Alapvetően száraz lesz az idő, de egy kis havaseső azért előfordulhat Szegeden is. Végre igazi téli időben lesz részünk, ha kimozdulsz, mindenképp vidd magaddal a kesztyűdet is!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb