Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Pál Feri, Dumaszínház és Al Pacino a mai programok között

Véget ért a karácsonyi rokonmaraton, és most végre szánhatsz egy kis időt magadra is? Segítünk tartalmasan tölteni a vasárnap délutánt: érkeznek a duma nagyágyúi: Kőhalmi Zoltán, KAP és Janklovics Péter, de hasznos gondolatokat hallhatsz Pál Feritől, és Al Pacino egyik legjobb alakítását is megnézheted este.

MILYEN AZ, HA A NAGYI GENGSZTERKEDIK?

A Budapest Bábszínház 15:00-kor kezdődő előadásán ez is kiderül. A nagyinál lenni dögunalom. Se játékkonzol, se tablet, még a kaja js mindig ugyanaz. De egyik este Ben nagymamája mesélni kezd..és kiderül, hogy ő valójában egy menő gengszter. Egy fantasztikus történet, amiben minden család picit magára ismerhet

DUMASZÍNHÁZ ALL STARS

Este 19:00-tól egész biztos elszabadulnak az agy fogaskerekei, és őrületesen jó poénok fognak szállni a Dumaszínház ma esti programján. Érkezik Janklovics Péter, Kovács András Péter, Kőhalmi Zoltán, itt bizony minden adott lesz egy fergeteges nevetéshez.

MA ESTE PÁL FERI IS ELVARÁZSOL EGY KICSIT

Szintén 19:00-tól kezdődik Pál Feri Lelki fröccs című műsora. Pál Feri gondolatai a karácsonyi ünnepek alatt igazi feltöltő pillanatokat nyújtanak. “De sokszor hallottam már azt a mondatot, hogy a jelenben kell élni, és felesleges a múlttal foglalkozni! Amikor valaki azt mondja, hogy értelmetlen a múlttal foglalkozni, hiszen azt már nem lehet megváltoztatni, nagy precizitással fejezi ki, hogy azt gondolja: az segítene rajta, ha a múltat megváltoztathatná.

Azt hiszi, a múlttal kapcsolatos egyetlen lehetősége az volna, ha azt meg nem történtté tehetné vagy átírhatná, és mivel ez lehetetlen, nincs dolga ezzel. A sejtjeink azonban őrzik a múltunkat, így az hatást gyakorol a jelenünkre. Ezért éppen annyira érdemes a múlttal foglalkozni, azt földolgozni, elrendezni, amennyire a jelen szempontjából szükségünk van rá. A múltat pontosan azért kell helyére tenni, hogy a jelenben élhessünk” – állítja Pál Feri, aki aktuális előadásában ezt a témát bontja ki a tőle megszokott lebilincselő stílusban.

AL PACINO OSCAR-DÍJAS ALAKÍTÁSÁVAL CSÁBÍT A FILMCAFÉ

Filmrajongók már kitalálhatták, hogy a 21:00-kor kezdődő Egy asszony illatát ajánljuk éppen. A történet szerint hálaadás hétvégéje van New Yorkban. Frank Slade nyugállományú alezredes azért jött a városba, hogy végre élvezze az életet: a jó éttermeket, a gyönyörű nőket, a limuzinokat és a luxuslakosztályt a Waldorf-Astoriában. A vak férfit a fiatal Charlie Simms vonakodva kíséri el az útra, nem is sejtve, hogy egy életre szóló leckét kap. Az együtt töltött napok pedig mindkettejüket örökre megváltoztatják.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb