Mindenmás

Balesethez és tűzhöz is riasztották karácsony hétvégéjén megyénk tűzoltóit

Nem unatkoztak az ünnepekben sem megyénk tűzoltói: árokba sodródott autóhoz, közúti autóbalesethez, járműbe beszorult sofőrhöz és égő hulladékhoz is riasztották őket karácsony hétvégéjén.

Egy személygépkocsi sodródott árokba a 4642. számú úton, Fábiánsebestyén közelében csütörtökön, a kora délutáni órákban. A balesetben személyi sérülés nem történt, a helyszínre érkező szentesi hivatásos -, illetve fábiánsebestyéni önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet.

Karácsony második napjának délelőttjén a 4421. számú úton, Hódmezővásárhely közelében két személyautó ütközött össze. A balesetben két ember sérült meg. A kiérkező hódmezővásárhelyi tűzoltó egységek áramtalanították a gépkocsikat.

A délutáni órákban körülbelül 10 négyzetméteren égett összehordott szemét, fa hulladék Szegeden. A tüzet a helyszínre érkező szegedi hivatásos tűzoltók oltották el.

Személyautó csúszott az út menti nádasba vasárnap hajnalban az 5431. számú úton, Zákányszék közelében. A jármű vezetője nem sérült meg a balesetben, viszont a sűrű nád és a sár miatt nem tudta elhagyni a gépkocsit. A sofőrt a helyszínre érkező ruzsai hivatásos tűzoltók kézi erővel szabadították ki.

Forrás: csongrad.katasztrofavedelem.hu 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb