Kikapcs

Elég erős vagy hozzá? Befutott Kiszel Tünde 2021-es naptára

The world must fall, megérkezett Kiszel Tünde 2021-es naptára, benne az összes, esszenciális összetevővel: fűzős-piros démonfehérnemű, hófehér angyalkombiné, neccfátyolos végzet asszonya kalap és persze a legfontosabb hozzávaló, maga Kiszel Tünde.

“Kiszel Tünde húszéves. Mármint a naptára” – írja az Index.hu, akik ott voltak a naptár hétfő délutáni bemutatóján. Mi nem voltunk ott, nem is jó a szánk íze, de üzenjük a művésznőnek, jövőre még szépíthet egy Szeged 365 meghívóval az ominózus eseményre. 20 éve ad ki szexi naptárakat a televíziós műsorvezető, producer, újságíró, színésznő, fotómodell és édesanya, akinek kislánya (a szintén a naptárakkal elhíresült Donatella) szeptember óta a Szegedi Tudományegyetemen tapossa boldog diákéveit. Na jó, csak taposná, ha lenne normál, Covid-mentes oktatás az ország legjobb egyetemén:

Természetesen nem fogjuk rontani a művésznő bizniszét, ahhoz, hogy bele kukkanthass a jubileumi, 20 éves kiadásba, bizony meg kell, hogy vedd azt – viszont Tünde nénénkkel és Donatellával megspékelt fotóink vannak az Index jóvoltából, íme:

Forrás: Index.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb