BUÉK2021Kikapcs

BUÉK 2021: bosszú az idei éven, virtuális házibuli Szegeden

Hogy milyen lesz a kijárási korlátozással megspékelt szilveszter? Furcsa. A két szegedi rádió viszont úgy fest, a szürreális helyzetben is megpróbál házibuli-hangulatot varázsolni, a Rádió 88 és a Rádió 1 egyaránt virtuális szilveszteri őrülettel készül december 31-re.

12 ÓRÁS, MARATONI ÉLŐ SZETT A RÁDIÓ 88-BAN

A Rádió 88 – ban délután 5-től hajnal 5-ig három közismert szegedi arc, Bigiboy, Freddyboy és Nacsa Norbi váltják egymást a lemezjátszóknál. A maratoni, 12 órás virtuális szettet live videóban is követheted, IDE kattintva vagy a Rádió 88 applikáción keresztül.

“Nem lennénk Rádió 88, ha nem próbálnánk egy szuper szilveszteri családi házibulit szervezni a szegedieknek. Azon dolgozunk gőzerővel, hogy az óév búcsúztatásához megnyerjük a legjobb szegedi dj-ket, akik már délután 5 órától élőben pörgethetik a zenéket rádiónk stúdiójából, melyet online, videón is közvetítünk majd! Ezzel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a járványügyi korlátozás mellett se kelljen lemondania senkinek sem arról, hogy igazi party-hangulatban köszönjön el ettől a fura, 2020-as évtől” – írják közleményükben a srácok.

RÁDIÓ 1: ÁLLJUNK BOSSZÚT A 2020-AS ÉVEN

“Álljunk bosszút a 2020-as éven, és kössünk csomót a végére! A Rádió 1 felsorakoztatja Szuperhőseit a méltó bosszúra” – szól a 87.9 szilveszteri mottója, akik nem viccelnek, sőt, este 8-tól hajnal 4-ig egy elég ütős kis sztárparádét rittyentenek a nappalidba. A virtuális házibulit a hagyományos FM rádión kívül itt is élő stream-en adják majd (IDE kattintva), sőt, Zoom-on Te is bejelentkezhetsz hozzájuk otthonról.

A line up:

20-21 Disco’s Hit: Bárány Attila, Hamvai PG, Junior
21-22 Lotfi Begi
22-23 Andro
23-00 Stadium X
00-01 Cooky
01-02 Willcox
02-03 Loving Arms
03-04 NeWik

ERRE VIGYÁZZ SZILVESZTERKOR

Alap, hogy este 8-tól kijárási korlátozás lesz életben, viszont változtak a tűzijátékozás szabályai is. Ha nem szeretnél egy röpke 150 ezres bírságot újévi meglepetésként, ezeket a szabályokat tartsd be Szegeden:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb