Sport

Megvan a Szeged-Csanád GA új vezetőedzője

Dobos Barna ment, Dragan Vukmir jött – megvan a Szeged-Csanád Grosics Akadémia új vezetőedzője. A korábbi szerb válogatott labdarúgó a Debrecennel kétszer, a Ferencvárossal egyszer nyert magyar bajnoki címet.

TÁVOZIK DOBOS BARNA

Közös megegyezéssel távozik 2021 elején a Szeged – Csanád Grosics Akadémia vezetőedzője, Dr. Dobos Barna, aki májusban érkezett a klubhoz, ahol 21 bajnoki és 2 kupamérkőzésen ült a kispadon:

https://szeged365.hu/2020/12/30/tavozik-a-szeged-csanad-grosics-akademia-vezetoedzoje/

EX-MTK JÁTÉKOS ÉRKEZIK SZEGEDRE

“Figyelemmel követtem az első és a másosztály küzdelmeit is, jól ismerem a magyar mezőnyt, így a Szeged csapatát is” – nyilatkozta Dragan Vukmir, akinek vannak ismerősei a klubnál, Varga Szabolcs csapattársa volt az MTK-ban, de Varga Bencével is jó a viszonya.

AZ ELSŐ NYILATKOZAT

Az új vezetőedző első nyilatkozata így folytatódik:

“Több olyan labdarúgó van itt, akikkel ellenfélként találkoztam korábban a pályán, ilyen Mohl Dávid, Miroslav Grumic, Alekszandar Jovanovic vagy Simon Ádám. Az edzői filozófiám, hogy aki nem szeret keményen, kőkeményen dolgozni, az ne focizzon. A foci egy nagyon nehéz munka, ahol mindennap dolgozni kell, mindennap azért kell melózni, küzdeni, izzadni, mindent beleadni, hogy jobb, eredményesebb legyél. Én ezt képviseltem játékosként is, ezt viszem tovább a kispadon is. Sokszor mondom magamról, hogy ha adnak nekem egy feladatot, ami látszólag megoldhatatlan, akkor nem azon töröm a fejem, hogy ez lehetetlen, hanem megoldom, a falon is átmegyek a megoldásért. A kőkemény munkában hiszek, hiszem és tudom, hogy ez az út a sikerhez vezet. Szeretném kihangsúlyozni, hogy számomra nagyon fontos szereplő a labdarúgásban a szurkoló. Szeged egy nagy város, nagy tömegbázissal, sok szurkolóval, akik fantasztikus hangulatot tudnak a stadionba varázsolni. Ha végre vége lesz ennek a Covid-vírusnak akkor számunkra a legnagyobb erősítés az lesz, hogy az emberek visszatérnek majd a lelátóra. Szeretném, ha egész Szeged, az egész város mögénk állna, és így együtt, közösen, nagyon erősek lehetünk. A csapatra visszatérve, nem gondolkodom egyelőre játékrendszerekben, majd megnézem, hogy a játékoskerethez melyik rendszer illik legjobban. Január negyedikén elkezdjük az alapozást, felmérjük a játékosokat, aztán igyekszünk a legjobban kihasználni az első mérkőzésig hátralévő időszakot. Szeretnék ezúton minden szegedi szurkolónak boldog, és eredményes új évet kívánni!”

Forrás: Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb