Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: díjnyertes színdarab, extrém tehetséges gitáros, és egy hihetetlenül szórakoztató játék vár pénteken

Szereted az operát? És ha te vagy a karmester? Próbáld ki a Google hihetetlenül szórakoztató operaénekes játékát, a Blob Operát, és hirtelen úgy állítasz majd elő tök minőséginek tűnő zenét, hogy közben könnyesre neveted magad. Ha mégsem komponálnál, egy igazán tehetséges banda koncertjével vagy épp egy agyondíjazott színdarabbal is búcsút inthetsz a pénteknek.

ILYEN AZ, HA TE VAGY A KARMESTER!

Nagyon szórakoztató és piszok egyszerű, böngészőből játszható, ingyenes kis játékba akadtunk. Ez a Blob Opera, ahol a négy kis színes pacából álló operatársulatot vezényelheted. Próbáld ki, mi már vagy fél órája nem tudunk leszakadni róla!

KEZDD A DÉLUTÁNT A CSEH PÉTER QUARTETTEL!

A fiatal és elképesztően tehetséges zenekar vezetője a gitáros Cseh Péter, aki az elmúlt két évben díjat díjakra halmozott. 2018-ban a II. Belvárosi Jazzversenyen az első díjat nyert Nagy Emma zenekar tagjaként megkapta a Kiemelt Szólista díjat, a rákövetkező évben pedig a MÜPA Jazz Showcase fődíját nyerték. A formáció ma 17:00-tól ad online koncertet.

A KÖVEKET JÁTSSZA A KOLIBRI SZÍNHÁZ

Ausztrál krimi két fiúról, akik unalomból gyilkossá válnak… A megtörtént esetet feldolgozó darabot Európa-szerte telt házakkal játszották. A sikerben a téma izgalmassága mellett az is közrejátszhatott, hogy a színpadi játék páratlan lehetőséget biztosít két színész számára, akik nem csak a fiúk, de az utánuk nyomozó rendőrök szerepét is eljátsszák.

NÉZD MEG A VEGASI VAKÁCIÓT!

Este 19:10-kor kezdődik az AMC-n a legendásan ütődött Griswold-család Las Vegas-i kalandja. A sivatag közepén elterülő neonfényben úszó város azonban nemcsak a szerencsejátékok, hanem a bűnök és csábítások ördögi központja is. A család minden tagját rabul ejtik a bűnös városban kísértő szerencselovagok. A papa le is ragad egy játékasztalnál, ahol az egész családi vagyont el lehet verni. A veszteségek összehozzák Clarkot egy másik megkopasztott család tagjaival és együtt keresnek kiutat. Ha Las Vegas átverte őket, ők is átverik Las Vegast.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb