- Hirdetés -
- Hirdetés -
Sport

Lazán verte a Naturtex-SZTE Szedeák a Kaposvár csapatát

- Hirdetés -

Az Oroszlánytól és a Falcotól elszenvedett vereségekből érkezve, telis-tele győzni akarással hajrázta le a Naturtex-SZTE Szedeák férfi kosárlabdacsapata a Kaposvárt péntek este az újszegedi Városi Sportcsarnokban, gyakorlatilag végig 20 pontos különbséggel dominálva a játékot. Az eredmény 96-75, szép volt, srácok!

- Hirdetés -

A szegediek pont úgy kezdtek, mint akik győzni akarnak, remek dobószázalékkal nyitott a Szedeák, gyorsan jött három tripla, 15–6-nál pedig már időt is kért a KKK. Távolról a folytatásban is pontosan céloztunk, az első negyedet hat triplával, és hétpontos előnnyel zártuk – írja a klub hivatalos oldala.

- Hirdetés -

Gyorsan meglett a húszpontos különbség a második negyedben, Govens öt kísérletből öt triplát küldött a helyére, teljesen úgy alakult a mérkőzés, ahogy azt szerettük volna. A harmadik negyedben ugyan egyszer tíz pont körülre jöttek fel a somogyiak, de ekkor Zach Brown és Djordje Dzseletovics vezérletével visszaállítottuk a a magabiztos előnyünket.

Az utolsó negyedre már nem sok kérdés maradt, Szrecsko Szekulovics már nem is küldte fel a pályára Govens Darrin-t és James Dickey-t, a végén pedig színmagyar ötössel játszottunk két percig, de a különbség ekkor sem csökkent. Végül 21 ponttal, hibátlan büntetőzéssel, 96–75-re nyertünk egy nagyon sima mérkőzésen, ezzel idei tizenkettedik győzelmünket könyvelhettük el a bajnokságban.

Szrecsko Szekulovics: “Gratulálok a csapatomnak, és a Kaposvárnak is! Nem volt egyszerű mentálisan felkészülni erre a meccsre, hiszen két vereség után érkeztünk ide. Örülök a győzelemnek, és voltak ugyan hibáink, de igyekszünk ezeket kijavítani a jövőben. Nem csak fizikális, hanem mentális fáradtságot is érzek a csapatomon, ezért jól jön, hogy a jövőben csak heti egy meccset játszunk. Keményen felkészülünk a Pécs elleni, következő mérkőzésre. Zach Brown sérülten játszott ma, nem tudott tegnap edzeni, hétfőn meglátjuk, mit mondanak az orvosok.”

Naturtex-SZTE-Szedeák–Kaposvár 96–75 (29–22, 26–17, 16–13, 25–23)
Tippmix férfi kosárlabda NB I./A csoport, 19. forduló. Szeged, Újszegedi Sportcsarnok, zárt kapuk mögött. Vezette: Benczur, Praksch, Pozsonyi.
Naturtex-SZTE-Szedeák: Kerpel-Fronius G. 9/3, GOVENS 19/15, BROWN 21/3, DZSELETOVICS 22/3, DICKEY 6. Csere: Kerpel-Fronius B., Keller 12/6, Balogh, Polányi, Olasz 5, Mayer 2. Vezetőedző: Szrecsko Szekulovics.
Kaposvár: Curry 13/3, Krnjajski 8, Rivers 13/3, Hendlein 4/3, JUKIC 16. Csere: Miliszavjlevics 14/12 Baki 2, Révész 3, Bogdán 2. Vezetőedző: Nikola Lazics.
Kipontozódott: Baki (36.).

Forrás és fotó: Naturtex-SZTE Szedeák

- Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb