Kikapcs

Szeged 365 fotóriport: ilyen gyönyörű volt a szezon utolsó (?) havazása Szegeden

Gyönyörűséges, meglepetés-hóesés várta ma reggel Szeged lakóit, a legklasszabb pillanatokat és a Dóm téren önfeledten szánkózó gyerkőcöket Török Kornél kollégánk kapta lencsevégre. Szeged az ország legszebb városa, megspékelve egy kis hóeséssel pedig meggyőződésünk, hogy fél Európát kenterbe veri.

LEHET, HOGY EZ VOLT A SZEZONBAN AZ UTOLSÓ?

Becsüljük meg a ma reggel leesett havat: lehet, hogy a szezonban ez volt az utolsó, délutánra már felmelegedést mondanak a meteorológusok, az OMSZ hosszú távú előrejelzése alapján pedig maximum havas eső és óvatos szitálás várható a közeljövőben. Az Időkép ma reggel közzé tett grafikonja is hasonló dolgokról árulkodik, február elsejére prognosztizálva egy kis havas esőt, a későbbiekben pedig némi hószitálást:

RÉSEN VOLTAK AZ ILLETÉKESEK

8 géppel és 70 kollégával látott neki a Szegedi Környezetgazdálkodás a ma reggeli ostromállapot elhárításának, a jelek szerint sikerrel, komolyabb csattanás nélkül pörgött le a reggeli csúcs:

JÉGVARÁZS, SZEGEDEN

Kornél kollégánk nem bírta ki és kiugrott a városba egy utolsó havas galériára, íme az eredmény, a Tisza jeges partjától a Dóm téren szánkózó szegedi gyerekekig (sulival, mi újság…?).

Itt azért óvatosan, főleg ha autóval vagy és a kezed ügyében van a kézifék (különben EZ lesz belőle)…

Rakd el a fotókat a lelked mélyére, lehet, hogy decemberig nem látunk ilyet Szegeden:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb