BlogSport

Kékek VB – blog: Bánhidi Bence mesél az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokságról

Bloggal jelentkezik az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokságról a Mol-Pick Szeged négy ikonikus arca, a keretben lévő Mikler Roland, Bodó Richárd, Bánhidi Bence és Rosta Miklós. Ezúttal a Kékek VB blogjában egyenesen Egyiptomból Bánhidi Bence ad helyzetjelentést, miután tegnap este a magyar férfi kézilabda-válogatott 29–28-ra legyőzte Németországot, a meccs legjobbjának pedig megérdemelten, Bánhidi Bencét, a MOL-Pick Szeged beállóját választották.

„Köszönöm! Köszönjük! Jó érzés volt ennyi gratuláló üzenetet kapni. Nagy győzelem volt, nem is tudtunk a szobatársammal, Ricsivel gyorsan elaludni. Sokat nevettünk, ez a siker hihetetlen érzéseket szabadított fel bennünk. A meccs után a legtöbbször a közös körtáncot néztem meg videón, ez a szép sportban, így, együtt örülni! Jót tett a lelkemnek, hogy nekem is jól ment a játék, de ehhez kellettek a csapattársak, mert tőlük kaptam azokat a labdákat, amelyeket be kellett lőnöm.”

“A németek elleni diadal szép és jó volt, de ez már a múlt. Most komoly lépést tettünk azért, hogy minél tovább eljussunk. Van 4 pontunk, így kezdjük a középdöntőt. Most kell a talajon maradnunk, és figyelni mindenre, így a mai napon a regenerációra, arra, hogy csütörtökön a brazilok ellen ismét sikeresek legyünk. Kaptunk egy hatalmas lehetőséget, amivel élni szeretnénk, sikerrel venni a középdöntőt, megszerezni az első két hely valamelyikét, bejutni az első nyolc közé. Szerencsére nem vagyunk fáradtak, mindenki jól van, és a magyar szurkolók szeretete hihetetlen erőt ad. Még egyszer: ezt nagyon köszönjük!”

A Kékek VB blog második posztját teljes egészében IDE kattintva tudod elolvasni.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb