Közélet

Új gyártóüzemet adott át a szegedi Goodwill Pharma

A szegedi Goodwill Pharma, gyógyszeripari vállalat, új gyártóüzemet avatott fel 2020 év végén a Cserzy Mihály utcai központi telephelyén. Vadonatúj keverő, kapszulázó és tablettázó gépek álltak munkába, így a vállalat korábbi gyártókapacitása a többszörösére nőtt.

Fotó: goodwillpharma.com

A Cserzy Mihály utcai új beruházás, amelyet 8 hónapos munka eredményeként adtak át 2020 év végén, fontos mérföldkő a Goodwill Pharma életében, hiszen erősebbé teszi a vállalatot, a munkaerő számára pedig hosszútávú foglalkoztatottságot biztosít, ami különösen fontos egy olyan kiszámíthatatlan gazdasági környezetben, mint a jelenlegi – írja a vállalat közleményében.

Fotó: goodwillpharma.com

A Goodwill Pharma korábban, 2019. júniusában készült el egy nagykereskedelmi raktárt és egy irodaépületet magába foglaló projektjével. Ennek eredményeként egy komplex, a vállalat hatékony, optimális működését biztosító logisztikai központ jött létre Szegeden a Kollégiumi úton.

A vállalat egyébként évek óta jelen van Szerbiában, Montenegróban, Albániában és Észak-Macedóniában, Csehországban, Szlovákiában, Ausztriában és Németországban is, jelenleg pedig a lengyel piaci lehetőségeket vizsgálják.

Forrás: goodwillpharma.com

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb