Mindenmás

Reszkessetek betörők, tanyasi verzió: betört, majd a padláson bujkált a tulajok elől egy tömörkényi férfi

Betört egy tömörkényi tanyára, majd – miután a gyanakvó szomszéd szólt a tulajdonosoknak – a padláson bújt el egy 24 éves férfi. Nem jött be a bújócska, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrkapitányság munkái gyorsan le ipi-apacsolták, eljárás indult ellene.

Bár a karácsonynak vége, nem maradunk Reszkessetek betörők nélkül – idézzük a rendőrség közleményét:

A megalapozott gyanú szerint a 24 éves férfi január 18-án délután ment be a község külterületén lévő, használaton kívüli tanya udvarára. Felfeszítette a ház bejárati ajtaját, majd a helyiségekben kutatást végzett. Az egyik szomszédnak azonban feltűnt az ingatlan körüli gyanús mozgás, ezért felhívta a távol lévő sértettet. A tulajdonos azonnal a helyszínre sietett, eközben értesítette a rendőrséget a 112-es központi segélyhívó számon. A kiérkező járőrök, valamint a sértett a gyanúsított keresésére keltek, aki az ingatlan padlásán bújt el.

Az egyenruhások azonban néhány percen belül elfogták, ezután a Csongrádi Rendőrkapitányságra állították elő a férfit. Gyanúsítotti kihallgatásán a feltételezett elkövető beismerő vallomást tett, ellene lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb