Szegedi Arcok

Gyönyörű fürdőszobára vágysz? Burkolónak álltunk év elején!

A felújítás előtt álló szegedi családoknak egyelőre még nem kell aggódniuk, a munka nagy részét meghagyjuk a profiknak, de tény, hogy egy fiatal, feltörekvő brigádot, az Attrect Baut elkísértük egy fürdőszoba felújításának helyszínére. Csempét vágtunk, vízszigeteltünk, burkoltunk: nézd meg te is a végeredményt!

“VAN EGY KIS ELŐLEG, FŐNÖK?”

Ez az a kérdés, amivel majdnem minden felújítás elkezdődik, és bizony, ez az a kérdés, amit sosem tesz fel az Attrect Bau. A közel másfél évtizede a szakmában dolgozó szegedi formáció ugyanis csak az elvégzett munkában és a megrendelő elégedettségében hisz, így igazi vállalkozóként csak a már befejezett melót számolják el.

“A mi cégünk csakis azért a munkáért kér fizetséget, amit legjobb tudásunk szerint már elvégeztünk, és a megrendelő is elégedett vele, ezt másképpen el se tudjuk képzelni, így előleget sosem kérünk! A munkára továbbá garanciát is adunk, ami igyekszik tükrözni cégünk elhivatottságát afelé, hogy az ügyfél csakis a legjobbat kapja tőlünk korrekt áron és lehetőségeinkhez mérten minél rövidebb határidőn belül.” – árulta el Szélpál Dávid ügyvezető.

ÍGY KÉSZÜL EGY ÚJGENERÁCIÓS FÜRDŐSZOBA

A srácokat egy szegedi ház fürdőszobájának burkolására kísértük el. Először a megfelelő csemperagasztó került a falra, ezt követte a lúgálló vízszigetelés és törésgátló membrán felhelyezése, és ha már minden elem a helyére került, akkor a burkolati elemek méretre vágása és elhelyezése történt meg.

A szép kivitelezésen mondjuk nem kell csodálkozni: az Attrect Bau 14 éve foglalkozik burkolással, hőszigeteléssel, festéssel és tapétázással, partnereikkel közösen pedig nem akadály számukra a víz-, gáz-, központi fűtés- és villanyszerelés sem, illetve egy egyedi üvegezéssel foglalkozó vállalkozásnak köszönhetően exkluzív üvegkorlátokat, tusolókabinokat is beépítenek egyedi elképzelés alapján is.

“Számunkra a legfontosabb, hogy nyugodt lelkiismerettel bízzanak meg bennünket, és ne csak aggódással járjon a megrendelők otthonának megszépítése. Az elvégezendő munka felmérése után 48 órán belül minden ügyfélnek részletes árajánlatot készítünk, amelyen pontosan láthatják, hogy mekkora felületeken milyen munkát végzünk el és milyen anyagokkal és szerszámokkal dolgozunk” – zárta gondolatait Szélpál Dávid.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb