Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: horgolj fürdőszobai készletet vagy pörögj egyet a Useme online koncertjén

Az idő borús, de a kedvünk sokkal derűsebb, mert végre itt a hétvége, és ha már így alakult, ma is jobbnál jobb programokkal feledhetjük a hosszú meló fáradalmait. Egy kis offline horgolás, majd egy stream koncert is csak arra vár, hogy feldobja a pénteked.

HORGOLJ MAGADNAK EGY FÜRDŐSZOBAI KÉSZLETET!

Arctisztító korongokat, egy fürdő kendőt és a hozzá illő szappanzsákot is előállíthatsz ma 17:00 órától a Kockaház utcában. Mindegyik eszköz nélkülözhetetlen a környezettudatos életmódhoz, de a program arra is jó lesz, hogy megismerkedj horgolás alapjaival. A program a koronavírus-helyzet okozta előírásoknak megfelelően fut.

ELGONDOLKODTATÓ DARABBAL JELENTKEZIK A KOLIBRI

Elgondolkodtál már azon, hogy mitől olyan okos, naprakész és figyelmes a telefonod? Minden lépésed megjegyzi, a kedvedre szóló oldalakkal bombáz, és még azt is megpróbálja kitalálni, amire még nem is gondoltál. De vajon mi, pontosabban ki van a kijelző mögött? Erre is választ a Rövidzárlat című előadás, amely ma 18:00 órától érhető el.

ESTE A SZÍNPADON A USEME

A banda a tudatos építkezésnek köszönhetően mára kihagyhatatlan szereplője a nagyobb hazai fesztiváloknak is. A zenekar eddig is nagyon termékeny volt, a jövőben is arra számíthatunk, hogy rengeteg új energiát fognak felszabadítani, érdemes hát csekkolni első, 19:00-kor kezdődő streamkoncertjüket, csak kattints a linkre.

TÉGED IS ÁTVER MR. RIPLEY?

Milyen messzire mennél, hogy valaki más lehess? Nagyjából ezt a problémát vázolja fel 21:00-tól a Filmbox Pluson a nagyszerű Tehetséges Mr. Ripley című film. A történet szerint Tom (Matt Damon) pénztelen New York-i fiatalember, aki alkalmi munkákból él. Hogy innen kitörjön, igazi csalóként kénytelen olyan kalandokba kavarodni, amelyekben másnak kell kiadni önmagát.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb