Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: online szerepjáték, Dszungel könyve és raktárkoncert pörgeti fel a szombat délutánt

Bitang jónak ígérkezik a szombat délután: odakint igazi kirándulóidővel lepett meg bennünket a hétvége első napja, de ha inkább pihenéssel ütnéd el az időt, ma is izgalmas online programok várnak: Balu és Maugli mellett jönnek a Dumaszínház nagyágyúi, és a WellHello is csak neked játszik.

REPÜLJ VISSZA A KÖZÉPKORBA A NEMZETI MÚZEUM ONLINE JÁTÉKÁVAL!

A nemzeti Múzeum délután 4-től több idősávban kezdődő, ingyenes szerepjátéka a középkor világába repíti vissza a résztvevőket, ahol a döntéseik határozzák meg, mivé válnak. Lehetnek hős lovagok, gazdag kereskedők, céhes mesterek, de akár szegény parasztok is, mindeközben pedig megismerhetik a középkori mindennapi élet egy-egy kisebb szeletét.

NÉZD MEG A DZSUNGEL KÖNYVÉT A PESTI SZÍNHÁZ ELŐADÁSÁBAN!

Ugyan ki tudná összefoglalni, mi mindenről szól a farkasok közt nevelkedett Maugli, az emberek ketrecéből szabadult Bagira, a törvényt bölcsen oktató Balu, a titokzatos Ká, a bosszúra és embervérre szomjas Sír Kán története? Szól a születésről és a halálról, a befogadásról és a kitaszításról, a csapatról és a magányról, a gyerekkor és a kamaszkor varázslatos időszakáról — vagyis mindarról, ami egy “kölyökkel” megeshet, akár farkasok, akár emberek között nevelkedik. Az előadás 18:00-kor kezdődik.

NAGY NEVEKKEL KÉSZÜL A DUMASZÍNHÁZ

Janklovics Péter, Kovács András Péter, Kőhalmi Zoltán előadása egészen biztos, hogy téged is úgy nevettet meg, hogy közben néha gondolkodásra is késztet. A humor három mestere ma 19:00-kor kezd el játszani az érzelmi palettán.

ILYEN VOLT A WELLHELLO RAKTÁRKONCERTJE

A szegedi fesztiválok elmaradhatatlan szereplője, a WellHello is csak egy raktárban léphetett fel tavaly, de szerencsére a produkciót te is megnézheted. Amíg nem találkozhatunk velük újra, addig is szóljon otthon a Rakpart!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb