Mindenmás

Best of Police: nem a tolvajok hete volt ez Szegeden

Bár ember- és aranycsempészt is fogtak a határon, azért az elmúlt hét alapján egyértelműen azt lehet mondani, hogy nem a tolvajok hete volt ez Szegeden. Tizenötmillás BMW és pitiáner bűnözők is fennakadtak a rendőrség hálóján az elmúlt időszakban.

HORGÁSZOKTÓL LOPOTT

A Szegedi Rendőrkapitányságon lopás miatt indult eljárás egy helybeli férfi ellen, aki horgászeszközöket tulajdonított el a városban. Ellene – őrizetbe vétele mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók kezdeményezték letartóztatását is.

TÖBB HORRORKARAVÁNT FÜLELTEK LE A RENDŐRÖK

Egy hét alatt kilenc külföldi sofőrrel szemben intézkedtek a Csongrád-Csanád megyei rendőrök az M43-as autópályán, mert túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedtek. A tengelysúlyméréseket követően a járőrök összesen kétszázhetvenezer forint helyszíni bírságot szabtak ki a sofőrökkel szemben.

LEBUKOTT A LUXUS BMW A HATÁRON

Ha szereted a germán verdákat, ha nem, egy valami fix: egy G-szériás 5-ös BMW megdobogtatja a szíved. Főleg akkor, ha Tőled lopták el. 15 milliós, a német hatóságok által körözött luxusautót fogtak a csanádpalotai határátkelőnél.

ARANYAT CSEMPÉSZTEK VOLNA

Vádat emeltek egy román nő ellen, aki negyedkilónyi aranyat próbált Magyarországra csempészni tavaly ősszel. A nőnek nagyobb vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt kell majd felelnie.

AUTÓBÓL LOPOTT EGY FÉRFI SZEGEDEN

A Szegedi Rendőrkapitányságon lopás miatt indult eljárás egy helybeli férfival szemben, aki készpénzt vitt el egy parkoló autóból a városban. A rendőrök 24 órán belül elfogták, így most lopás miatt kell felelnie a fiatal férfinak.

GUMICSÓNAKKAL CSEMPÉSZETT EMBEREKET

Motoros gumicsónakkal közlekedő embercsempészt fogtak el a Tiszán Szegednél szombatra virradóra a katonák és a rendőrök. A gyanú szerint a férfi nem sokkal korábban öt határsértőt szállított át Magyarországra. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb