Sport

Szeged365 fotóriport: így tarolt a 2021-es év első meccsén a MOL-Pick Szeged

Még mindig nem tértünk magunkhoz: a MOL-Pick Szeged hétfő este pontosan kétszer annyiszor juttatta a labdát a hálóba, mint az ellenfél Cegléd KKSE csapata. Lehengerlő 42:21 győzelem, amelyen természetesen mi is ott voltunk – érkezzenek Török Kornél kollégánk fotói a fantasztikus meccsről, az újszegedi Városi Sportcsarnokból!

Mielőtt fejest ugranánk a fotóriportba, íme a mérkőzés tegnap esti összefoglalója:

Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK SZEGED vezetőedzője szerint voltak jó pillanatai is a Ceglédnek. “Nagyon tetszett, ahogy nálunk mindenki hozzáállt a mérkőzéshez és egymásért küzdött. Így kell csinálni a jövőben is, ez a jó út. Sokat kell dolgoznunk, hogy összehangoljuk a csapatot, és minél jobb állapotban legyünk a szombati mérkőzésre.”

Mikler Roland, a meccs után azt mondta, Jó volt ismét Szegeden játszani, egy edzés után rögtön jött ez a meccs, amely jó felkészülés volt. “Nagy iramot mentünk, ez a hét arról szól, hogy minél jobban felkészüljünk a PSG-ből. Nagyon szeretném, ha feledtetnénk az őszi teljesítményünket és elkezdenénk gyűjteni a pontokat.”

Folytatás szombaton 20 órakor a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, amelyet egyből egy komoly rangadóval kezdenek a Kékek: az újszegedi sportcsarnokban a Paris Saint-Germain lesz az ellenfél!

Fotók: Török Kornél

Tudósítás: Süli Róbert, Pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb