Sport

Szegedi Vízilabda Egylet: szerdán délelőtt a KSI-t fogadják a fiúk

Február 3-án 11.30-kor a KSI-t fogadja a Szegedi Vízilabda Egylet az újszegedi sportuszodában az E.ON férfi vízilabda OB I-ben. A csapatnak ez zsinórban a negyedik hazai meccse 2021-ben.

Fotó: Szegedi Vízilabda Egylet

Komoly kihívás elé néznek a fiúk, hiszen eddig olyan csapatokkal játszottak, akik ellen nem volt esélyük, így a Fradi, az OSC és a Vasas is nyert ellenük. De nem könnyen, mert minden meccsen rendesen megizzasztották a szegediek az ellenfelüket, nem adták olcsón magukat.

“Most mi vagyunk az esélyesek, szerdán 11.30-kor zárt kapus bajnokin a fővárosi KSI ellen csatázunk. Fontos meccs ez számunkra, mert szeretnénk a pontjaink számát gyarapítani. Eddig 14 van, de mindenképpen az ötödik győzelmünkre hajtunk. Palotás Gergely pihent a Vasas ellen, most viszont harcra készen várja a találkozót, csakúgy, mint a többiek, így teljes kerettel vesszük fel a küzdelmet. Ha azt a védekezést nyújtjuk, ami jellemezte az idei bajnokikat, akkor az mindenképpen sikerre vezethet, de elől is precíznek, pontosnak kell lennünk” – írta a klub közleményében.

Forrás: szve.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb