Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: koncertet ad a Szegedi Szimfonikus Zenekar, de előtte meditálunk egy jót

A keddi programok tökéletesen alkalmasak lesznek arra, hogy egy kicsit ellazulj: előbb egy meditációs gyakorlattal kezdünk, majd beülünk a Szegedi Szimfonikus Zenekar mai koncertjére, és természetesen ma sem maradunk film nélkül.

A MEDITÁCIÓ ÉS A HELYES LÉGZÉS EGYÜTT CSODÁKRA KÉPES

Érzelmeink és gondolataink, elménk kezelése sokszor nem is olyan egyszerű, mint azt hinnénk, vagy szeretnénk. És sokszor a stressz vagy az érzelmi állapotunk következtében olyat teszünk, amit később megbánunk, vagy elmulasztunk dolgokat, pillanatokat, lehetőségeket. Szakíts a rossz szokásokkal, és lazulj el ma 18:30-kor egy ingyenes online meditációs kurzus segítségével.

ISMÉT KONCERTEZIK A SZEGEDI SZIMFONIKUS ZENEKAR

koncertet Szegedi Nemzeti Színházból közvetítik a Szegedi Szimfonikus Zenekarral, Szabó László és Kecskés György kürtművészekkel, valamint Pál Tamás karmesterrel. A műsor igazi csemege a klasszikus zene szerelmeseinek.

BEATZ X POE’S AZ A38 HAJÓN: BASCH PÉTER, GEGE, NASH

Az év első spoken word estjére visszatérő vendégek érkeznek ropogós szövegekkel, február másodikán Basch Péter, Sára Gergely “Gege” és Nagy Dénes “Nash” lépnek színpadra.

CSÍPD EL GUY RITCHIE KULTIKUS FILMJÉT!

A Sony Movie Channelen 23:10-kor kezdődik a Blöff, a zseniális beszólásokról, lehetetlen helyzetekről és izgalmas történetről elhíresült kultfilm. A sztorit le sem írjuk, úgyis mindenki ismeri. Meg kell nézni, mert hihetetlenül jó alkotásról van szó.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb