Mindenmás

Őrizetbe vettek két helyi dílert Hódmezővásárhelyen

A rendőrök őrizetbe vettek két helybeli férfit, akik a megalapozott gyanú szerint rendszeresen kábítószert értékesítettek Hódmezővásárhelyen. A nyomozók kezdeményezték letartóztatásukat is. A rendőrök továbbá több fogyasztót is beazonosítottak, velük szemben az intézkedések folyamatban vannak.

Fotó: police.hu

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a 21 éves M. Sándor a város több pontján – többek között egy közintézmény előtt – árult ismerőseinek amfetamin hatóanyag tartalmú kábítószert. Társa, a 29 éves T. Péter pedig marihuánát értékesített több fogyasztó számára. A gyanúsítottak hónapokon keresztül folytatták illegális tevékenységüket. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály és a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság munkatársai összehangolt akció keretében február 2-án délután tartottak kutatást a helybeli férfiak lakóhelyein.

Fotó: police.hu

Ennek során kábítószergyanús anyagot, és azok értékesítéséből származó készpénzt, valamint két személygépkocsit foglaltak le. A járőrök a férfiakat a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták őket. Ellenük – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók kezdeményezték letartóztatásukat is. A rendőrök továbbá több fogyasztót is beazonosítottak, velük szemben az intézkedések folyamatban vannak.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb