Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: online kocsmatúra, impró és a klasszikus Alien csapják szét a csütörtököt

Végre olyan lesz a csütörtök délután, amilyennek minden melóval töltött nap végének lennie kell: ragyogó napsütés odakint, jobbnál jobb programok idebent: online tárlatvezetés, kocsmatúra és egy bitang nagy filmklasszikus is csak arra vár, hogy a múlttal tegyék egyenlővé a csütörtököt!

CSATLAKOZZ A SEUSO KINCSEK ONLINE TÁRLATVEZETÉSÉHEZ!

A Magyar Nemzeti Múzeum Seuso kincs – Pannónia fénye című állandó kiállítása online virtuális 3D formában házhoz megy. A kiállítás tárgyi anyaga felhívja a figyelmet a kincs birodalmi és pannóniai összefüggéseire, közvetíti a kései Római Birodalom elitjének mentalitását, arisztokratikus életformáját és önmagáról alkotott képét, s azt a folyamatot, amelynek során a korabeli birodalmi elit kereszténnyé lett. 

IMPRÓ TRÉNING GIMISEKNEK

Az Itt és Most Társulat online nyitott műhelyt indít ma 18:00-tól gimnazistáknak, ezzel eljuttatva minden otthonba a kreativitást, jókedvet és önfeledt játékot és a suli utáni kikapcsolódást!

ÍME EGY IGAZI ONLINE KOCSMATÚRA

Ez nem akármilyen esemény lesz, 20:00-tól kezdetét veszi a Fütyülős jóvoltából az első igazi online kocsmatúra! Lesz itt Aknakereső, Fütyülősvity… bár ezeket még nem is szabadna tudnotok…

FEHÉR NYUSZI, VÖRÖS NYUSZI – ELŐADJA: KOLTAI RÓBERT

Az iráni szerző, Nassim Soleimanpour nemzetközi sikert aratott különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom. Ezúttal 20:15-től online, csak élőben és egyenesben.

A MOZIVERZUMON CSAP LE AZ ALIEN

A Nostromo űrhajó a hazatérés helyett a képernyőn villogó pont nyomába ered. Váratlan küldetésük egy kihalt bolygóra vezeti őket, ahol egy elhagyott űrhajót találnak, belsejében számtalan, tojás alakú kapszulával. Miközben óvatosan próbálják feltárni az űrsikló titkát, az egyik tojásból hirtelen kirobban egy lény és rátapad Kane (John Hurt) arcára, aki teljesen megbénul. Miután Kane visszanyeri az eszméletét és csatlakozik a többiekhez, megdöbbentő dolog történik. Kane testéből egy szörny kel ki, amely sorra végez az űrhajósokkal. Ripley (Sigourney Weaver) azonban nem törődik bele a halálba. A klasszikus Alien 21:00-kor kezdődik a Moziverzumon.

https://www.youtube.com/watch/jQ5lPt9edzQ

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb