BlogKikapcs

A Pókember 3 lesz minden idők legambiciózusabb önálló szuperhősfilmje?

Bár a filmet még forgatják, a főszereplő, Tom Holland nem kisebb kijelentést tett, mint hogy a most készülő Pókember mozi lesz minden idők legambiciózusabb önálló szuperhősfilmje. Reméljük, Tom nem ütötte be a fejét a munka közben, és tényleg annyira jó lesz Póki idei fellépése, mint ahogy erről a színész beszélt.

A Pókember 3. történetszálát elég nagy titok övezi, és amikor a Variety a sztoriról faggatta Tom Hollandet, a színész sejtelmesen úgy fogalmazott, hogy még sosem látott hasonló szuperhősfilmet, mint ami előtt most állunk.

“Azt mondhatom, ez a legambiciózusabb önálló szuperhősfilm, ami valaha készült. Leülsz, elolvasod a forgatókönyvet, és látod, mit szeretnének létrehozni az alkotók, és ez mennyire sikerül nekik. Lenyűgöző. Én ugyanannyira izgatottan várom, hogy láthassam a filmet, mint bárki más” – lelkendezett Holland.

Lehet, hogy épp az alkotást körülvevő sejtelmesség miatt van, de tény, hogy bitang jó pletykák övezik az egyes források szerint Pókember: Hazatérés, más híradások alapján Pókember: Távol otthontól című filmet. Suttogják, hogy jó eséllyel egy multiverzummal kapcsolatos történet bontakozik majd ki, amit alátámaszt az is, hogy Benedict Cumberbatch – azaz Doctor Strange – is részese a cselekménynek, és egybehangzó híresztelések szerint a korábbi Pókember franchise-ok szereplői is felbukkannak majd.

Így nem csak arra van esély, hogy a Sam Raimi-féle Pókemberből újra a vásznon látjuk a Tobe Maguire – Kirsten Dunst párost, Doctor Octopusként újra feltűnhet Alfred Molina, és bekapcsolódhat a küzdelembe Andrew Garfield és Emma Stone is, no meg a rossz fiúk oldalán Jamie Foxx ismét Electrót hozhatja, és jó eséllyel Charlie Cox, azaz Daredevil is kap egy cameót.

Ami biztos, hogy a rendezői székben Jon Watts ül, a szkriptet pedig a Chris McKenna-Erik Sommers páros szállította, a színészek közül pedig visszatér Zendaya, Marisa Tomei, Tony Revolori és Jacob Batalon is.

A film a tervek szerint 2021. december 17-én kerül majd az amerikai mozikba.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb