Mindenmás

Best of Police: vásárhelyi Tony Montana, szegedi Need 4 Speed és úszó embercsempész a hét legjobb rendőrségi hírei között

Őrült hét napot tudhatnak maguk mögött a bűnüldöző szervek: kedvencünk az úszva menekülő embercsempész volt, aki egyébként nem tudott úszni, de a vásárhelyi dílerek és a 20 milliós BMW is nagy fogásnak számít. Mutatjuk az elmúlt hét legizgalmasabb rendőségi híreit!

NE MENEKÜLJ ÚSZVA, HA NEM TUDSZ ÚSZNI!

Valószínűleg ezt az örök igazságot nem ismerte az a szerb embercsempész, aki így akadt a rendőrök horgára.  A delikvens szombatra virradóra öt illegális bevándorlót hozott egy csónakon Szegedig, visszafelé menet viszont – miután a rendőrség vízi járőreibe botlott – úszva próbált menekülni. A szerb férfi egy valamit felejtett el mindeközben: nem tud úszni…

NEM MENT A MENEKÜLŐSDI EZEN A HÉTEN

Két autó ütközött Alsóvároson, a Sárkány utcában kedden, ahol egy utoléréses baleset történt. Nem hivatalos, viszont biztos infó, hogy a karambol egyik résztvevője megpróbált elmenekülni a helyszínről, őt pár utcával odébb kapták el a szegedi rendőrök.

20 MILLÁS BMW-T FÜLELTEK LE A HATÁRON

Ilyen fogás is ritkán van a Szeged környéki határátkelőhelyeken: kedden egy 22 milliót érő, a román hatóságok által körözött BMW I8-at csíptek el Csanádpalotán. A román sofőr délelőtt 10 után próbált átkelni a határon, az ellenőrzésnél azonban kiderült, körözés alatt van a hibrid szupersportkocsi.

RÁCS MÖGÉ KERÜLT AZ UNOKÁT FENYEGETŐ FÉRFI

Jogerősen 12 év börtönbüntetéssel sújtotta szerdán a Szegedi Ítélőtábla azt a törökszentmiklósi férfit, aki 2019-ben azzal fenyegetőzött, hogy levágja unokája fejét, egy ismerősét pedig megszúrta, életveszélyes sérüléseket okozva neki.

ÍME A HÁZ, AHOL A Z. NAGY GYILKOSSÁG TÖRTÉNT

Az utóbbi hetekben viszonylag sokat foglalkoztunk a 27 éve történt Z. Nagy gyilkossággal – a cikkeink megjelenése után rengetegen szegeztétek nekünk a kérdést: mi történt a szegedi házzal, ahol a tragédia történt? Természetesen utánanéztünk.

EZ HÜLYE? DIPLOMATA MERCIVEL PRÓBÁLT MIGRÁNSOKAT CSEMPÉSZNI EGY FÉRFI

Három Banglades-i férfit próbált Magyarország területére csempészni egy pakisztáni férfi a horgosi határátkelőnél. Eddig ez szimpla rendőrségi hír lenne, de (!) egy kicsit más a leányzó fekvése, ha hozzá tesszük azt az elhanyagolható tényt, hogy a lefülelt férfi nem más, mint a Bukarestben szolgáló pakisztáni nagykövet fia, és a Mercedes C 250 D típusú autó nem más, mint a pakisztáni nagykövet szolgálati autója.

LEBUKOTT A VÁSÁRHELYI TONY MONTANA

Két dealert, egy 21 és 29 éves férfit vettek őrizetbe Hódmezővásárhelyen, akik a megalapozott gyanú szerint rendszeresen kábítószert értékesítettek. Az egyik elkövető az egyik vásárhelyi iskola közelében is dealerkedett, a gyerekek gyakorlatilag az iskola udvaráról nézhették végig, hogy megy a “biznisz.”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb