Sport

Nem ezt érdemelte a Szeged-Csanád GA: hátrányból fordított a szombathelyi Haladás Szegeden

Hátrányból fordítva, 1:2 – re győzte le a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapatát a Haladás a labdarúgó NB II 23. fordulójában. A találkozó első félidejében mindkét csapat egy-egy gólt szerzett, majd a hajrában a vendégek egy bal oldali támadás végén megszerezték a győztes találatot is.

LABDARÚGÓ NB II
23. FORDULÓ

SZEGED-CSANÁD GA–SZOMBATHELYI HALADÁS 1–2 (1–1)
Szeged, Szent Gellért Fórum, zárt kapuk mögött. Vezette: Szilágyi Sándor (Kis Zoltán, Belicza Bence)
SZEGED-CSANÁD GA: Varga B.  Ódor (Kővári, 87.), Pejovic, Deák I., Mohl  Jovanovic, Simon Á.  Varga Sz. (Bitó, 87.), Germán (Gajdos, a szünetben), Dobos Á. (Gréczi, 64.)  Grumic (Kóródi, 64.). Vezetőedző: Dragan Vukmir
HALADÁS
: Verpecz  Schimmer (Jancsó, 78.), Mocsi, Debreczeni Z. (Doktorics, 52.), Németh Mi.  Kiss B., Csilus, Holdampf, Bosnjak  Németh Má. (Dragóner, 66.), Medgyes. Vezetőedző: Mátyus János
Gólszerzők: Jovanovic (16.), ill. Németh Má. (45., 11-esből) , Medgyes Z. (85.)

JÓ IRAMÚ MECCS VOLT

A Szeged-Csanád GA kezdője három helyen változott a korábbihoz képes: Takács helyett Varga kezdett a kapuban, míg az öt sárgás Oláh Gergő helyett a hosszú idő után visszatérő Jovanovic, Gajdos helyén pedig Varga kezdett. Egészen jó iramú mérkőzést játszott a két csapat egymással – írja a Nemzeti Sport. Az első félidőben hiába volt fölényben a Haladás, a 16. percben egy remek kontra után Jovanovic kilőtte a jobb alsó sarkot. A szombathelyiek ezután is többet birtokolták a labdát, de a góljuk teljesen váratlanul jött: egy büntetőt túl jól indulattal adta meg a Deák és Medgyes közötti párharc után a 11-est, amelyet Németh Márió értékesített.

A második félidőben már nem volt annyi helyzet, mint az elsőben, és a hajrában a Haladás egy bal oldali támadás végén megszerezte a győztes találatot.

DRAGAN VUKMIR SZERINT NEM ELFOGADHATÓ, HOGY HÁTUL MINDIG VAN HIBA

A szegediek edzője, Dragan Vukmir szerint a mai mérkőzés megmutatta, hogy néhány játékos nem viseli túl jól a nyomást. “Az első félidőben megvoltak a helyzeteink, de megint nem találtunk be másodszor. A szünet után már nem volt annyi lehetőségünk, mint előtte, és sajnos az ellenfél a hajrában betalált. Minden meccsen van hiba hátul, ez egyáltalán nem elfogadható” – nyilatkozta a január elsejétől szerződtetett vezetőedző.

A teljes mérkőzést itt tudod visszanézni, az elejétől a végéig:

Fotók és eredmények: Szeged-Csanád GA, NSO

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb