Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: ezekbe a programokba vesd bele magad, ha nem szeretnél unatkozni!

Szurkolók, házasok, koncertre járók, figyelem! A vasárnap délután mindannyiótoknak hoz egy-egy remek lehetőséget arra, hogy hasznosan töltsétek a hétvégéből hátra lévő időt. Pályára lépnek a szegedi focisták, elbűvöli az elménket Almási Kitti, és zenében sem lesz hiány.

SZURKOLJUNK EGYÜTT GERMÁNÉKNAK

Fontos meccset vív ma a Merkantil Bank Ligában a Szeged-Csanád Grosics Akadémia: ma a közel sem verhetetlen Haladás látogat Szegedre, ráadásul a meccset élő stream formájában otthonról izgulhatod végig. Kellenek a pontok, hajrá, Szeged!

TUDJ MEG MINDENT A HÁZASSÁGRÓL!

A Házasság Hete programsorozathoz kapcsolódva szakértők beszélgetnek 18:00-tól a párkapcsolatok, a házasság mindennapi valóságáról, örömeiről, feszültségeiről és ezek kezeléséről. Ezek a beszélgetések segítséget nyújtanak majd azoknak is, akiknek kapcsolata válságban van, vagy megszakadt.

A MISKOLCI FILHARMONIKUSOK KONCERTEZNEK MA

Dubóczky Gergely a harmincas magyar karmester-generáció egyik kiemelkedő képviselője. Nemzetközi sikerei mellett szinte az összes neves magyar zenekart dirigálta már, másodszor állva nyilvánosan a Miskolci Szimfonikusok élére. A koncertet A Filharmónia Magyarország Facebook-oldalán követhetitek 19:00-tól. 

MA AZ RTL KLUBRA HAJÓZNAK BE A KARIB-TENGER KALÓZAI

Ma 19:00-tól kezdődik a Salazar bosszúja az Rtl Klubon. Az újabb elsöprő erejű kalandban a hányatott sorsú Jack Sparrow-t (Johnny Depp) erősen megcsapja a balszerencse szele, mikor a rettentő Salazar kapitány (Javier Bardem) vezette gyilkos szellemkalózok megszöknek az Ördög Háromszögéből. Egyszerű cél vezérli őket: végezni akarnak minden egyes kalózzal – és Jackre különös gondot fordítanának. 

ONLINE FRÖCCS ALMÁSI KITTIVEL

Almási Kitti pszichológus szakértőkkel az irigység kétféle irányáról beszélgetnek februárban. Ti, a közönség feltehetitek minden kérdéseteket az Online Fröccs adása alatt, a Momentán Társulat ma este 20:00-tól pedig jeleneteket improvizál a felmerülő problémák, érzések, helyzetek inspirációi mentén.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb