Szegedi Arcok

Napi szürreál: felújították a Plaza mélygarázsát, de a poros limuzin még mindig ott parkol

Megvan még az “Elfelejtett autók gyűjteménye a Szeged Plaza mélygarázsában” című cikkünk? A több, mint 50 ezer kattintást kapott írásunk abszolút kedvence egy valaha sokkal szebb napokat látott Chrysler LHS 3.5 V6 volt, amely minimum 10 éve a shopping center mélygarázsában rohad. Nemrég újrafestették a bevásárlóközpont mélygarázsát és láss csodát: a felújítás után is ugyanúgy, ugyanott parkol, még porosabban. Gyakorlatilag, körbefestették.

Török Kornél kollégánk fotói a poros kedvencről, melyben a Szeged365 olvasói szerint éjszakánként egy hajléktalan bácsi alszik:

A legutóbbi találkozásunk óta azért van néhány lényeges változás a kedvenc Chrysler-ünk ügyében:

  • sokkal porosabb szegény, mint eddig volt,
  • valaki beleírt egy Fanni nevet és egy szívecskét (tombol a romantika, itt a Valentin nap),
  • kiszedték a fél SZIN-re elég sörösüveg-arzenált, amely az autó alatt volt.

Apropó, nem jött be a feltételezésetek: nem a sörösüvegek tartották az autó alját, nélkülük is daliásan áll a koros (és poros) amerikai fenegyerek. Az extra pormennyiség valószínűleg a festés közben szállhatott rá, valahogy látjuk magunk előtt a szürreális jelenetet, ahogy a melósok lábujjhegyen körbebalettozzák festés közben. Ha kíváncsi vagy az autóra és társaira, nomeg a körülötte keringő szegedi, városi legendákra és arra, hogy a fenébe lehet ott már bő egy évtizede, katt az előző cikkünkre:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb