Szegedi Arcok

A hónap verdája Gusztival: országúti ragadozó vagy családi autó? (Mercedes-Benz CLA 180D AMG line teszt)

Legyen szó üzleti tárgyalásról vagy családi kirándulásról, esetleg egy tempósabb körről az autópályán, egészen biztos, hogy a Mercedes-Benz CLA 180D AMG line shooting brake az utak impozáns példánya. Ráadásul egy tök újszerű állapotban lévő darabot találtunk a Használtautók Szeged kínálatában.

ÚJSZERŰ MERCIT 20 SZÁZALÉKOS KEZDŐRÉSZLETTEL?

Jó szokásunkhoz híven februárban is felkutattunk egy álomszép verdát a Használtautók Szeged kínálatából, ezúttal egy 2019-es évjáratú, magyar tulajdonostól származó hófehér AMG Mercedes-Benz CLA 180 D került kezeink közé, shooting brake változatban (magyarra fordítva, kupé farú kombi) és AMG line sport-csomaggal.

Az, ha egy autó alig több, mint egy éves, még nem jelenti azt, hogy újszerű állapotban van, de Guszti Mercijének nincs szüksége ajánlólevélre: a jármű állapotát mi sem bizonyítja jobban, minthogy a küszöbökön még mindig ott van a gyári fólia.

“Magyarországi tulajdonostól származik, 2019-es évjáratú Mercedesről van szó, amely már 20%-os kezdőrészletért is elvihető. Tipikusan olyan kocsi, amely nemcsak az erejével nyűgöz le, de családi autónak is megállja a helyét” – mutatta be a hibátlan állapotú Mercedest Jakab Gusztáv, a Használtautók Szeged tulajdonosa.

DE MI IS FÉR BELE EGY 2019-ES MERCEDESBE?

Az eddig mindössze 30000 km-t futott elegáns kocsi megjelenése tekintélyt parancsoló és az AMG line csomagnak köszönhetően sportos is, azonban a vitathatatlan esztétikum mellett nemcsak a sportos vezetési stílusú sofőröknek lehet nyerő húzás: a csomagtartóban bőven elfér két nagyobb bőrönd, így a családi kirándulások stílusos és megbízható társa is lehet, főleg abban tudatában, hogy még két év garancia biztosítja a problémamentes futást.

Ugyanakkor felszereltség tekintetében sincs szégyenkezni valója a hónap verdájának: a tökéletes Mercedes-élményt szolgálja tempomat, automatikusan sötétedő belső és külső tükör, blokkolás- és kipörgésgátló, menetstabilizátor, visszagurulás-gátló és táblafelismerő funkció, de a kis szépségben helyet kapott természetesen az esőszenzor is.

A kényelemről a bőr és fűthető sportülések gondoskodnak, és természetesen elengedhetetlen tartozék már a hűtött kesztyűtartó, a tolatóradar és a tolatókamera is, de mi leginkább annak örültünk, hogy manuális, 6 sebességes váltóval tesztelhetjük az erőforrást, amiből szintén akad bőven: a közel másfél tonnás kasznit 1461 köbcentis, 116 lovas motor hajtja.

Ha szeretnél még meseszép verdákkal találkozni, kutasd fel a  Használtautók Szeged oldalát, vagy irány az Algyői úti vagy épp a Fonógyári úti üzlet!

Elérhetőségek:

cím: Szeged Algyői út 87-89, Fonógyári út 5.

telefon: (+36) 70/3921449, (+36) 70/3921450

e-mail: [email protected]

web: hasznaltautokszeged.hu/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb