Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: irány a szegedi kézművesvásár, vagy lazulj egyet Tótékkal és koncertekkel!

Jónak ígérkezik a szombat délután: ha van egy pár meleg kesztyűd, ellenállhatatlannak tűnik a szegedi kézművesvásár, de ha inkább a szoba melegében töltöd a délutánt, akkor is van neked pár ötletünk, hogy feldobd a hangulatod. Bízd ránk magad, és lazulj a Szeged365-tel!

IRÁNY A SZEGEDI KÉZMŰVESVÁSÁROK!

Jó pár remek kézműves portéka vár ma Szegeden: ha hiányzott a vásári hangulat, akkor irány a Szent István Téri Kézműves Vásár, a Szegedi Borfesztivált és a Szegedi Karácsonyi Heteket is szervező Szegedi Városkép és Piac szervezésében. Házi készítésű sajtok, bio-kozmetikai termékek, egyedi kerámiák, bőrdíszműves, illetve szűcs termékek és egyedi ékszerek várják a kilátogatókat, megspékelve lángossal, kürtőskaláccsal és gyümölcsborral.

MA IS MEGKAPOD A HETI BASSZUSADAGOD

Ma 19:00-tól is jön a Junglecat jóvoltából egy pörgős drum & Bass, jungle, halfstep és rokonstílusaik válogatás, olykor egyéb basszusnehéz zenékkel karöltve live DJ settel.

JÓTÉKONYSÁGI LIVESTREAM KONCERTTEL MENTIK MEG A BACKSTAGE-ET

A #savethebackstage jótékonysági kampány újabb szakaszába érkezett: nagyszerű zenészekkel és DJ-kkel indul jótékonysági stream február második hétvégéjén, hogy még több pénzt gyűjön össze a rászoruló zene- és rendezvényipari háttérmunkások számára.

UGORJ BE (VIRTUÁLISAN) TÓTÉKHOZ

Örkény István fél évet töltött az orosz fronton. A II. Magyar Hadsereggel kétezer kilométert gyalogolt, lövészárkot ásott, aknát szedett, drótakadályt állított. Majd hadifogságba került. Így élte túl a háborút. Ellentétben azzal a hatvanezer magyar katonával, akik elestek vagy megfagytak a Don-kanyarban. A Tótékat – saját bevallása szerint – miattuk írta meg: “az ő telük, az ő sorsuk” nem hagyta nyugodni. A legendás előadást 19:00-tól nézheted meg.

MEGELEVENEDNEK CSÁTH ÉS DÉMONAI

Naplók, levelek, tárcák, versek, színdarab – és regényrészletek, valamint Csáth zenéi.
Csáth életműve hol eltűnik, hol visszatér az irodalmi köztudatba. Az előadás eredeti levelekkel, naplóbejegyzésekkel, valamint Csáth irodalmi műveivel és zenéivel próbálja megidézni a nagyszerű polihisztor máig ható zsenijét. Klikk!

DUMBÓ BEREPÜL A COOLRA

Egy remek családi filmet tartogat számodra a Cool ma 18:50-től: érkezik a Disney-klasszikus élőszereplős átdolgozása, a Dumbó. A repülő elefánt története generációka ejtett rabul, és egész biztos, hogy ma is nagyszerű szórakozást ígér.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb