MindenmásNem kategorizált

Best of Police: félmillió doboz cigi, Trainspotting és egy ámokfutó sofőr a hét legizgalmasabb rendőrségi hírei között

Most is volt itt minden, mint a búcsúban: cigicsempész, gyógyszerhamisító, egy gyorshajtó is bizonyította, hogy a szabályok átlépésében az emberi kreativitás végtelen. Azonban még ennyi leleményesség sem volt elég ahhoz, hogy túljárjanak a környékbeli zsaruk eszén.

EZÉRT NE BÜNTETŐFÉKEZZ KAMION ELŐTT! MEG AMÚGY SENKI ELŐTT SEM…

Nem tudjuk, mire gondolt a költő, de bekövetkezett az, amire számíthat az az ember, aki nem hiszi magát mindenki fölött állónak: egy győri férfi a neki mutogató kamionsofőrt egy büntetőfékkel próbálta meg móresre tanítani az M5-ösön. Most vádat emeltek ellene.

NAGYSZERŰ ÖSSZEFOGÁS EREDMÉNYEKÉNT LETT MEG EGY ÁSOTTHALMI ASSZONY

Idős nő eltűnését jelentették a rendőrségi segélyhívó számon múlt vasárnap délelőtt. Az ásotthalmi asszony keresését a rendőrök, a katonák, a polgárőrök, a mezőőrök és a vadászok közös erővel kezdték meg, majd néhány óra múlva épségben megtalálták.

ELÍTÉLTÉK A GYÓGYSZERHAMISÍTÓT

A Csongrádi Járásbíróság 2 év – végrehajtásában 3 évi próbaidőre felfüggesztett – szabadságvesztésre ítélte azt a csongrádi férfit, aki egy webáruházon keresztül, másfél éven át értékesített – többek között – vírusos betegségek kezelésére alkalmasnak hirdetett cseppeket.

19-RE HÚZOTT LAPOT A DROGOS EMBERCSEMPÉSZ

Ha azt hitted, hogy a pakisztáni nagykövet fiánál – aki az apja diplomata Mercijével a horgosi határon csempészte a migránsokat – már nincs szürreálisabb, szólunk: van, egy férfi egyszerre több kábítószer hatása alatt csempészte a román határon a szír és palesztin migránsokat. 

FÉLMILLIÓ DOBOZ CIGI AZ BAROMI SOK, FŐLEG HA ÁT KELL CSEMPÉSZNI A HATÁRON

Eljárás indult egy román férfi ellen, aki csaknem félmillió doboz cigarettát próbált meg hazájába csempészni, az ügyészség indítványozta letartoztatását.

KOMOLY NEMZETKÖZI KAVARODÁS ÁLL A LEFOGLALT LUXUSKOCSI MÖGÖTT

Román férfi, német tréler, magyar határ, angol luxusterepjáró, spanyol körözés. Bővebben: egy spanyol hatóságok által körözött Range Rover Sport – ot foglaltak le csütörtök délután 5-kor Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen. A német trélert vezető román sofőr ellen büntetőeljárás indult, mi pedig rákerestünk, mennyibe kerül egy ilyen finomság…

ODALÉPETT NEKI A ZSOMBÓI VIN DIESEL

Közzé tette a rendőrség az egyik heti sebességmérésük legextrémebb alanyait, köztük az egyik vitéz 119-cel furikázott Zsombó belterületén, 50-es táblánál.

TRAINSPOTTING A SZOMSZÉDBAN?

Vadonatúj pszichoaktív drogot terjesztett egy kiskunmajsai férfi és nő, a gyanú szerint 2020. áprilisa óta. A majsai Bonnie és Clyde sztorija már véget is ért, február 9-én a kiskunhalasi és kiskunmajsai rendőrök egy összehangolt akció során elfogták őket.

“ELFELEJTETTEK” FIZETNI A PÉNZTÁRNÁL

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két nő azonosításában, akik az egyik helybeli áruházból több terméket vittek el fizetés nélkül. A cikkben mutatjuk az elkövetőket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb