Sport

Nincs megállás: csütörtök este a Vardar csapatát fogadja a MOL – Pick Szeged

Nincs megállás a MOL – Pick Szeged játékosainak, a vasárnapi, Szkopjéban aratott győzelmet követően csütörtök 18.45-kor az észak-macedón HC Vardar 1961 csapatát fogadják az újszegedi sportcsarnokban, zárt kapus meccsen a Bajnokok Ligájában.

A csapat Szkopjéban a 101. győzelmét aratta a Bajnokok Ligájában, a HC Vardar 1961 otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Ez volt a negyedik sikerük a kékeknek az idei szezonban, így már 8 pontuk van, és az 5. helyre léptek előre a csoportban.

Fotó: Török Kornél, szeged365.hu

“Arról beszámoltunk már, hogy történelmi sikert értünk el Szkopjéban, először sikerült az észak-macedón fővárosban diadalmaskodnunk. A 28-26-os sikerünk után majd felrobbant az öltözőnk, annyira örült a győzelemnek a csapat. Gyors tusolás után a meccs után haza is indultunk, Szkopjéból éjfél előtt szálltunk fel, és hagytuk magunk mögött a havas tájat. Nem mindennapi élményben volt részünk az utazás alatt, hiszen hajnal fél kettőkor Szeged mellett repültünk el, és csodás látványt nyújtott szeretett városunk. Fél négy előtt néhány perccel érkeztünk meg az újszegedi sportcsarnok elé, a mai nap a pihenésről szól, kedden délelőtt viszont már edzésen vesz részt a keret, hiszen csütörtök 18.45-kor jön az újabb BL-feladat, a HC Vardar 1961-et fogadjuk hazai pályán” – olvasható a csapat honlapján közzétett élménybeszámolóban.

Fotó: Török Kornél, szeged365.hu

“Ez a szkopjei siker hatalmas erőt adhat nekünk. Sőt, az, hogy zsinórban kétszer nyertünk, nagyon fontos volt a lelkünknek. Hihetetlen jó érzés volt együtt örülni az öltözőben, hatalmas boldogság töltött el bennünket a Vardar legyőzése után. Keddtől viszont már csakis a csütörtöki szegedi meccsre koncentrálunk, mert már a szkopjei mérkőzésen is bebizonyosodott, hogy egy pillanatra sem szabad kihagynunk – nyilatkozta a Vardar ellen hat gólt szerző Bánhidi Bence.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb