Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: élő Marsra szállás és Pál Feri dobja fel a csütörtököt

Ahogy közeledik a hétvége, úgy válik egyre szebbé minden délután. Most kivételesen nem csak a napsütésnek örülhetünk, egy izgalmasnak ígérkező Marsra szállást és Pál Feri újabb előadását ajánljuk figyelmedbe, hogy véletlenül se teljen eseménytelenül a délután.

KÖTŐDÉSI SEBEINKET GYÓGYÍTJA MEG PÁL FERI

Ma 19:00-tól Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus, neuroterapeuta beszélget Pál Ferivel a lelki sebek különleges típusának, a kötődési traumák gyógyításáról. Az előadást itt lehet megtekinteni.

NÉZD ÉLŐBEN A MARSRA SZÁLLÁST!

A Perseverance marsjáró az Ingenuity marshelikopter társaságában február 18-án kísérli meg a leszállást a Vörös Bolygó felszínére. A kettős küldetés során első alkalommal repülhet ember alkotta eszköz egy másik bolygón, így még inkább drukkolhatunk a sikeres leszálláshoz. A közvetítés 19:45-kor kezdődik itt.

VÁRÁBRÁZOLÁS A MAGYAR REMEKMŰVEKBEN

Milyen jelentéstartalmak kapcsolódhatnak a magyar várakat ábrázoló festményekhez? Magasztos? Félelmetes? Esetleg meseszerű? Ezt a kérdést járja körbe 18:30-tól röviden egy online tárlatvezetés, betekintést nyújtva festőik változatos képzeletvilágába.

LEMEZBEMUTATÓ KONCERTTEL JÖN AZ ABIGÉL

Már régóta szerette volna bemutatni Sugarmama című lemezét az Abigél nevű rockegyüttes, amely nem vár tovább, hanem ma egy 60 perces online koncerttel hozza el neked a legújabb dalokat.

EGY REMEK KIS VÍGJÁTÉKOT AJÁNLUNK MÁRA

21:00-kor kezdődik a Filmcafén Adam Sandler kevés jó filmjének egyike, a Ki nevel a végén? Dave Buznik (Adam Sandler) átlagos, hétköznapi, látszólag nyugodt ember, akit egy repülőgépen lezajlott incidens után a bíróság indulatkezelési terápiára kötelez. Pszichiátere dr. Buddy Rydell (Jack Nicholson) nem mindennapi figura és terápiás módszerei sem mondhatóak szokványosnak. Rydell hamarosan beköltözik Dave lakására is, és a kezelés ideje folyamatosan vele marad. Furcsábbnál furcsább helyzetek követik egymást, amik látszólag nem szólnak másról, mint Dave további ingerléséről, akinél akkor szakad el végleg a cérna, mikor Rydell elhódítja tőle a barátnőjét.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb